eToro prodlužuje sponzorství SK Slavie Praha

  • eToro zůstává i nadále sponzorem držitele Českého poháru SK Slavia Praha
  • Obnovení spolupráce upevnilo pozici společnosti eToro jako jednoho z předních evropských sportovních sponzorů

Praha, 10. července 2023: Obchodní a investiční platforma eToro a SK Slavia Praha společně oznamují, že po působivém vítězství v Českém poháru v minulé sezóně dochází k obnovení sponzorské smlouvy na další sezónu.

Prodloužení smlouvy s SK Slavia Praha posiluje postavení společnosti eToro jako jednoho z předních evropských sportovních sponzorů. Rozšiřuje tak stávající portfolio sponzorů společnosti eToro ve významných ligách, jako je anglická Premier League, německá Bundesliga, britská Premiership Rugby, španělská Liga ACB a Rugby Australia.

Shany Hahn Shalom, regionální manažerka pro severní a středovýchodní Evropu ve společnosti eToro, uvádí:  ‚‚Minulou sezónu SK Slavia Praha předvedla svůj výjimečný talent a odhodlání a získala prestižní Český pohár. Naše společnost má opravdu velkou radost, že může být spjata s týmem, který trvale prokazuje vynikající výsledky jak na hřišti, tak mimo něj. Oceňujeme silný smysl pro komunitu v rámci fanouškovské základny SK Slavia Praha, který se dokonale shoduje se základními principy eToro, kterými jsou komunita a sdílení vědomostí. Těšíme se na pokračování tohoto partnerství a na propojení s fotbalovými nadšenci v Praze i jinde.‘‘

V rámci sponzorské smlouvy bude značka eToro viditelně umístěna napříč několika platformami, včetně dresů hráčů SK Slavia Praha, LED tabulí, sociálních sítí, fanouškovských fór a bannerů po stranách hřiště.

Martin Říha, generální ředitel a místopředseda představenstva SK Slavia Praha, dále konstatoval: ‚‚Prodloužení spolupráce se společností eToro na další sezónu je pro nás samozřejmě skvělou zprávou. Ve Slavii si zakládáme na dlouhodobé spolupráci s našimi partnery. To, že obě strany měly o prodloužení eminentní zájem, je známkou toho, že spolupráce evidentně funguje a doufáme, že bude pokračovat minimálně stejně úspěšně jako doposud.

**KONEC**

Kontakt pro média: Cook Communications

Marie Chaloupková; marie.chaloupkova@cook-comm.com,

Vít Šubrt; v.subrt@cook-comm.com     

O společnosti eToro

eToro eToro je obchodní a investiční platforma, která vám umožní investovat, sdílet a učit se. Byla založena v roce 2007 s vizí vytvořit ve světě místo, kde může každý jednoduše a transparentně obchodovat a investovat. Dnes máme více než 32 milionů registrovaných uživatelů z více než 100 zemí. Věříme, že ve sdílených poznatcích je síla a že společným investováním můžeme dosáhnout většího úspěchu. Proto jsme vytvořili komunitu spolupracujících investorů, jejímž cílem je poskytnout vám nástroje, které potřebujete k růstu svých znalostí a bohatství. Na eToro můžete držet řadu tradičních i inovativních aktiv a vybrat si způsob investování: obchodovat napřímo, investovat do portfolia nebo kopírovat ostatní investory. Naše mediální centrum můžete navštívit zde, kde najdete naše nejnovější zprávy.

VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI

Společnost eToro (Europe) Ltd je na Kypru regulována Kyperskou komisí pro cenné papíry a burzy na základě licence č. 109/10. eToro (UK) Ltd je autorizována a regulována Úřadem pro finanční etiku ve Velké Británii na základě licence FRN 583263. eToro AUS Capital Limited australskou komisí pro cenné papíry a investice v Austrálii licence 491139. eToro (Seychelles) Ltd má licenci od Úřadu pro finanční služby na Seychelách k poskytování služeb makléře a obchodníka s cennými papíry na základě zákona o cenných papírech z roku 2007 licence #SD076.

Toto sdělení slouží pouze pro informační a vzdělávací účely a nemělo by být považováno za investiční poradenství, osobní doporučení ani za nabídku či výzvu k nákupu nebo prodeji jakýchkoli finančních nástrojů. Tento materiál byl připraven bez zohlednění investičních cílů nebo finanční situace konkrétního příjemce a nebyl připraven v souladu s právními a regulačními požadavky na podporu nezávislého výzkumu. Jakékoli odkazy na minulou nebo budoucí výkonnost finančního nástroje, indexu nebo balíčku investičních produktů nejsou a neměly by být považovány za spolehlivý ukazatel budoucích výsledků. eToro neposkytuje žádné záruky a nenese žádnou odpovědnost za přesnost nebo úplnost obsahu této publikace.