Sazka nově jako jediná nabízí variabilní hodnoty PINů v paysafecard

Praha 15. srpna 2023: Paysafecard je čím dál oblíbenější nástroj pro bezpečné platby v hotovosti na internetu. Lze jeho prostřednictvím platit v e-shopech, hradit poplatky za předplacené služby, pořídit hry a herní doplňky a mnoho dalšího. Nově společnost Sazka nabízí jako jediná v Česku možnost zakoupit si v její prodejní síti předplacený kupón paysafecard v libovolné hodnotě.

„Dosud bylo na českém trhu možné zakoupit paysafecard v přednastavených hodnotách 200, 500, 1200, 2500 korun. Sazka však ve spolupráci s paysafecard spouští prodej variabilní hodnoty PINů. Zákazník si tak na terminálu Sazky může zakoupit PIN v požadované částce mezi 200 a 2500 korunami,“ popisuje Jan Schmiedhammer, ředitel Finančních a transakčních služeb společnosti Sazka, a doplňuje: „Samotná platba pak probíhá jednoduše prostřednictvím 16místného PINu. PINem lze navíc platit opakovaně až do vyčerpání celé jeho hodnoty.“ 

Paysafecard je spolehlivá a bezpečná hotovostní platba, se kterou může zákazník jednoduše zaplatit v online světě za hry, herní doplňky, hudbu, filmy a další služby na internetu. Paysafecard jako platební kanál podporují ty nejznámější počítačové, konzolové a mobilní hry i vybrané aplikace a služby, jako je třeba Spotify, Playstation, Deezer, Microsoft, Xbox, Google Play a další. Díky širokým možnostem uplatnění je také skvělým dárkem, se kterým si obdarovaný vybere přesně to, co ho v online světě zábavy nejvíce zajímá. 

Sazka je zároveň nejdostupnějším místem pro nákup nebo dobití paysafecard, službu lze pořídit na více než 7 500 terminálech včetně terminálů ve vybraných pobočkách České pošty. Paysafecard díky husté síti prodejních míst je možné koupit v podstatě kdykoli a kdekoli, a to i v noci, o víkendech nebo státních svátcích. Více než 700 prodejních míst s terminálem společnosti Sazka je totiž otevřeno nonstop. 

O společnosti Sazka:

Sazka a.s. je největší a nejstarší loterní společnost v České republice, která skrze neustálé inovace a odpovědným způsobem poskytuje zákazníkům nejširší portfolio her a každodenní zábavy. Nejznámější hrou je Sportka, populární hra s historií delší 65 let. Společnost je od roku 2014 provozovatelem loterie Eurojackpot, jedné z největších evropských her. Součástí zábavní rodiny jsou i stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Své produkty poskytuje Sazka na online herním portálu www.sazka.cz a prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 500 prodejními místy po celé České republice. Na terminálech Sazky lze vyřídit i řadu běžných transakcí od platby složenek přes dobití kreditu až po vyzvednutí balíku. Mezi neloterní služby patří i provozování největšího českého mobilního virtuálního operátora SAZKAmobil.

Sazka je lídrem v oblasti zodpovědného hraní. Vedle mezinárodních auditovaných certifikací European Lotteries a World Lottery Association rozvíjí vlastní projekt Hraj s rozumem a preventivní programy ve spolupráci s neziskovými organizacemi.

Mateřskou společností Sazky je skupina Allwyn, která provozuje loterie také v Rakousku, Řecku, na Kypru a v Itálii a od roku 2024 se stane také provozovatelem britské Národní loterie. Na konci loňského roku se domluvila také na převzetí firmy Camelot LS Group, která provozuje loterii v americkém státě Illinois. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 38 zemích. Více na www.sazka.czwww.allwynentertainment.com.