Novým obchodním a marketingovým ředitelem SECURITAS ČR je Tomáš Pánek

Do vedení společnosti SECURITAS ČR, lídra v oboru bezpečnostních řešení a služeb v České republice, přichází na pozici Chief Commercial Officer Tomáš Pánek (46). Chce společnost obohatit o své zkušenosti z řízení firem v rozmanitém kulturním a tržním prostředí a přispět k formování zákaznicky orientované firemní kultury.

PRAHA 30. dubna 2024 SECURITAS ČR hlásí nové jméno na pozici obchodního a marketingového ředitele. Je jím Tomáš Pánek, lídr s více než dvacetiletou praxí v oblastech řízení obchodu, marketingu a country managementu. Vedl pobočky jak nadnárodních, tak českých společností působících v segmentu B2C nebo B2B, mezi jinými například Mars, Naut Group a dalších. „Působil jsem v rozmanitém kulturním a tržním prostředí v Česku, Slovensku, balkánských zemích, ale i v Izraeli a Palestině, což mi přineslo hlubokou pokoru a respekt vůči odlišnostem a jinému názoru,“ zdůrazňuje Tomáš Pánek. „Naplňuje mě práce pro společnost se smysluplným posláním – což je v případě Securitas ušlechtilý záměr dělat svět bezpečnějším – a rád bych přispěl ke zdravému, odpovědnému růstu organizace i k rozvoji angažovanosti zaměstnanců a podpořil celistvou orientaci společnosti na zákazníka.“

Tomáš Pánek vystudoval podnikovou ekonomiku a managment na VŠE se zaměřením na marketing, následně získal titul MBA ve stejném oboru na VUT Brno, pod záštitou The Nottingham Trent University, UK. Ve volném čase, mimo jiné, už od dětství hraje a zpívá v cimbálové muzice Strážničan.