Venture Club Pitch Night #1 se blíží. Inovativní firmy si již brzy zasoutěží o investici

Venture Club Pitch Night#1, exkluzivní večer pod záštitou investičního a společenského klubu investorů Venture Club, se blíží. Již 28. května před odbornou porotou a diváky v Praze vystoupí inovativní projekty, aby představili své podnikání a zasoutěžili si o možnost investice zkušených investorů. Dveře jsou však otevřeny všem, kteří se zájmem o český byznys a investování. Pro účast je nutné se jen zaregistrovat online na webových stránkách Venture Clubu.

Soutěžního večera se zúčastní šest společností s potenciálem růstu. Mezi ně patří Adventurer, platforma pro dobrodruhy, Symfio, manažerské účetnictví, Qeedio Process Guard, technologický hlídač kritických firemních procesů, Termosolární úl, včelí úl a léčebné zařízení v jednom, Assisto Consulting, fintech chytré řešení na bázi AI a poradenství a v neposlední řadě Spectrasol, společnost specializující se plnospektrální světla.

Mezi posuzující zasedne Petr Šedivý, předseda výboru a CEO Venture Clubu, Hanuš Brychta, místopředseda a zkušený investor Venture Clubu, Petr Štěpánek, CFO a analytik Venture Clubu, Šimon Rákosník, Managing Director agentury Rubikon PR, Kamil Vaniš, ředitel Strategy & Operations Advisory BDO a Dana Bérová, investorka ze Scaleupboard.

Vítěz večera získá možnost prezentace na Dnu D, který naváže 4. června 2024, a investici až milion eur. Diváci účastnící se hlasování v divácké soutěži zase ceny partnerů. Všichni dostanou příležitost získat zajímavé kontakty a užít si příjemný večer.