DLSS je k dispozici v Until Dawn, MechWarrior 5: Clans a dalších novinkách. NVIDIA App dostává důležitou aktualizaci

K více než 600 hrám a aplikacím podporujícím RTX funkce se i tento týden přidávají další. Majitelé GeForce RTX tak své GPU naplno využijí v:

THRONE AND LIBERTY: Free-to-play MMORPG od společnosti NCSoft bylo původně vydáno v Koreji, dnes však vychází globálně. Od začátku nabízí DLSS 3, které se při rozlišení 4K a maximálním nastavení znásobí FPS v průměru 2,6×.
Until Dawn: Hororová klasika remasterovaná pro PC v Unreal Engine 5 nabízí hráčům ray tracingové odrazy i ambientní okluzi a DLSS Super Resolution. Majitelé GeForce řady RTX 40 k tomu navíc mohou zapnout i DLSS Frame Generation. Hra vychází 4. 10.
Starship Troopers: Extermination: Tato kooperativní střílečka z pohledu první osoby pro až 16 hráčů od společnosti Offworld Industries vychází 11. října také s DLSS 3, tedy funkcemi DLSS Frame Generation a DLSS Super Resolution.
The Axis Unseen: Další hororová hra, tentokrát od Just Purkey Games, zve hráče k lovu nočních můr z dávného folklóru v otevřeném světě. Vychází 22. října i s DLSS 3. Díky tomu hra nabídne také Reflex pro snížení latence. Demoverze je již k dispozici na Steamu.
MechWarrior 5: Clans: Pokračování slavné série přinášejí Piranha Games a poprvé využijí jako základní stavební kámen klany. Dočkáme se příběhu s propracovanými postavami a morálními dilematy i dynamických a adaptivních soubojů díky přepracovaným systémům MechLab, Hardpoint a OmniPod. Hra, která vychází 17. října i s NVIDIA Reflex a DLSS 3.
Dnes také vyšla nová aktualizace beta verze NVIDIA App, která přidává nové funkce. Přibývají např. ovládací prvky pro G-SYNC, jednoduché navrácení předchozí verze ovladače a ovladače a další funkce, jako je podpora RTX HDR pro více monitorů, která se aktivuje po instalaci nových GeForce Game Ready ovladačů. Jejich njnovější verze 565.90 WHQL zároveň přináší optimalizaci pro MechWarrior 5: Clans, Starship Troopers: Extermination, and THRONE AND LIBERTY.  NVIDIA App zjednodušuje proces aktualizace počítače nejnovějšími ovladači GeForce Game Ready a NVIDIA Studio a umožňuje pohodlnou instalaci dalších aplikací NVIDIA, jako jsou GeForce NOW a NVIDIA Broadcast. Umožňuje také nastavit GPU, pořizovat záznamy, sledovat statistiky v reálném čase prostřednictvím displeje na obrazovce nebo vylepšovat hry pomocí HDR a dalších filtrů.
Odkazy na blogy: