Tým Kogi CON rozšířil David Brzobohatý

Praha, 1. října 2024 – Tým společnosti Kogi CON, která se specializuje na měření a transformace firemních kultur, rozšiřuje David Brzobohatý, expert na rozvoj jednotlivců a týmů.

David obohatí tým Kogi CON svými zkušenostmi, které více než 20 let sbíral na manažerských pozicích v České republice i v zahraničí, především v oblasti finančních služeb. Bude se zaměřovat na oblast koučování, HR a odměňování. 

“David je matadorem české HR scény, který má za sebou úžasnou kariéru. Jeho zkušenosti z českého i asijského trhu vhodně doplňují náš stávající core tým. Neznám nikoho jiného, kdo by zvládl od základů postavit HR oddělení, které je schopné najmout 1000 nových pracovníků za měsíc,” zmiňuje Filip Hurda, CEO společnosti.

David nastoupil po studiích na VŠE do oblasti finančního a daňového auditu. V dalších letech kariéry se specializoval na odměňování. Ve firmě IVAX (dnešní Teva) zastával pozici evropského manažera pro odměňování a v tehdejší GE Money Bank sbíral zkušenosti s vedením týmu. Od roku 2010 se v České spořitelně rozvíjel na pozicích v HR oddělení. Jeho zodpovědností bylo zavádění změn v řízení HR, odměňování a hodnocení zaměstnanců. Následně se v rámci skupiny Home Credit v roce 2015 přesunul na Filipíny, kde vybudoval plnohodnotné HR oddělení a firmu za pár let zvětšil z 800 na 13 000 zaměstnanců.  

“Těším se, že v Kogi se budu moci naplno věnovat osobnímu a profesnímu rozvoji jednotlivců i týmů. Nejraději totiž pracuji s lidmi, pomáhám budovat týmy a nastavovat jejich okolí tak, aby se jim dařilo a byli úspěšní, “ dodává David Brzobohatý.

O společnosti Kogi CON

Společnost Kogi CON je leaderem a vyhledávaným expertem v oblasti firemní kultury v Čechách i na Slovensku. Zaměřuje se na zvyšování výkonnosti firem skrze firemní kulturu.