MMD uvádí na trh velký 27palcový Philips Full HD monitor

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic, exkluzivní dodavatel monitorů Philips, uvedla nový Full HD displej 273E2SB s dotykovým ovládáním na český a slovenský trh. Ocení ho zejména uživatelé, kteří milují skvělou zábavu na velkém displeji.

Nový LCD monitor s Full HD rozlišením (1920×1080 bodů) je vybaven až třemi vstupy signálu, včetně HDMI. Díky HDMI připojení je schopen poskytovat skvělý obraz bez blikání, s optimálním jasem a přirozenými barvami. (tisková zpráva)

Širokoúhlý poměr stran 16:9 garantuje ideální obraz při hraní her nebo sledování videa bez pruhů nahoře a dole i bez ztráty kvality, ke které dochází vyvažováním upravujícím velikost obrazu pro různě velké obrazovky.

Součástí výbavy monitoru jsou také ovládací prvky SmartTouch – inteligentní ikony citlivé na dotek, které nahrazují výčnělková tlačítka. Funkce SmartImage Lite pro změnu sama analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce. Jde o exkluzivní špičkovou technologii společnosti Philips, jež dynamicky zlepšuje kontrast, sytost barev a ostrost obrazů a videozáznamů v reálném čase pomocí stisknutí jediného tlačítka.

Stejně jako všechny moderní monitory Philips, splňuje i model 273E2SB vysoké nároky na energickou efektivitu a je maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Přednosti LED displeje 273E2SB/00

Displej 1920 x 1080p Full HD – nejlepší možná kvalita obrazu ze všech formátů vstupního signálu HD
SmartTouch – inteligentní ikony citlivé na dotek nahrazují výčnělková tlačítka
27palcový displej – skvělá zábava na opravdu velkém displeji
Ekologické materiály – všechny plastické části jsou ze 100% recyklovatelného materiály

Technické parametry:
Typ LCD panelu TFT-LCD
Optimální rozlišení 1920 x 1080 při 60 Hz
Úhlopříčka 27“
Spotřeba 25,4 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu 16:9
Odezva 5 ms
Jas 395 cd/m2
SmartContrast 500 000 : 1
Konektory VGA, DVI-D, HDMI
Hmotnost 6,5 kg
Doporučená min. EU cena 5987 Kč bez DPH
Záruka 24 měsíců

Chcete-li se o tomto monitoru dozvědět více, navštivte stránky http://www.powersensormonitor.com.

###

O MMD
MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.