Philips LED 192EL2SB: elegantní monitor za minimální cenu

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic, dodavatel monitorů Philips na český a slovenský trh, představila elegantní LED displej s označením 192EL2SB. Nový monitor splňuje nároky jak na běžnou kancelářskou práci, sledování filmů tak i na hraní her, a přitom šetří peněženku uživatele.

S cenou pod 2000 korun představuje nový model 192EL2SB skvělé řešení pro všechny, kteří od monitoru vyžadují především elegantní provedení, živé barvy a nízkou spotřebu. Moderní LED technologie a formát obrazu 16:9 zaručuje skvělé zážitky pro všechny milovníky filmů a hráče. (TZ)

Philips 192EL2SB má stejně jako všechny nové monitory Philips řadu unikátních funkcí: ovládá se pomocí inteligentních dotykových ikon, které nahrazují klasická tlačítka, díky novému softwaru SmartControl Lite si uživatel může vyladit monitor přesně dle svých preferencí.

Nový monitor také šetří životní prostředí. Díky své spotřebě pod 11 W (testováno metodou EnergyStar 5.0) využívá jen minimum elektrické energie. Při jeho výrobě byly využívány především bezolovnaté materiály, všechny plastické části jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelných materiálů.


Přednosti LED displeje 192EL2SB/00

Technologie LED – neobsahují rtuť a umožňují ekologicky šetrný proces recyklace a likvidace.
Širokoúhlý poměr stran 16:9 – hraní her a sledování videa bez pruhů nahoře a dole.
Energy Star 5.0 – certifikace zaručuje výrobek odpovídající energetickou účinnost.
Snadné řízení formátu obrazu – přepíná z poměru 4:3 do širokoúhlého formátu.
Cenová dostupnost – cena monitoru nepřesahuje 2000 Kč.

Technické parametry:

Typ LCD panelu TFT-LCD
Optimální rozlišení 1366 x 768 při 60 Hz
Úhlopříčka 18,5“
Spotřeba 10,4 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu 16:9
Odezva 5 ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Hmotnost 3,41 kg
Doporučená min. EU cena 1999 Kč bez DPH

###

O MMD

MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.