Nový router pro rychlé připojení k Internetu – Airlive GW-300NAS Gigabit WAN P2P USB

AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek v oblasti networkingu a komunikačních zařízení, představuje nejnovější 2T2R Wireless Router 300Mbps GW-300NAS s gigabitovými LAN porty a  gigabitovým WAN portem. (TZ)

Router je připraven speciálně pro náročné uživatele SOHO segmentu, kteří jsou již dlouho na vysokorychlostním internetu, ale stále nemohli najít výkonný router, který je schopen jej plně využít.

AirLive GW-300NAS je zařízení s jednoduchým nastavením a instalací. Jedná se o komplexní řešení pro časté uživatele internetu, pro které je rychlost a spolehlivost připojení prioritou.

K dispozici je vestavěný USB port podporující mass storage zařízení a externí pevné disky s partition FAT16/FAT32, EXT2, NTFS (pouze pro čtení). To otevírá další možnosti routeru, který díky tomu může být použit jako Samba server, nebo FTP server. Další funkcí je vestavěný agent pro stahování z internetu kompatibilní s BitTorrent, eMule. AirLive GW-300NAS obsahuje programovatelný kalendář
například pro stahování souborů přes den a P2P stahování souborů v noci.

Hlavní výhodou Airlive GW-300NAS Wireless Router 2T2R 300Mbps Giga je rychlost stahování a odesílání dat ze sítě a internetu, a extrémně rychlá komunikace s LAN zařízeními. Router obsahuje možnost vypnout bezdrátový vysílač přes vestavěné Wi-Fi tlačítko, což je v souladu s aktuálním trendem šetření energie.

Rychlý procesor v AirLive GW-300NAS je schopen pojmout 20 000 současných spojení, díky čemu výrazně zlepšuje účinnost programů P2P. Router je vybaven vysílačem 2T2R 300Mbps, má QOS se schopností blokovat přístup k určitým webovým stránkám, podporuje IPTV.

Kromě AirLive GW-300NAS existuje také jednodušší verze bez USB portu známá jako AirLive GW-300R.

Pro více informací o tomto produktu navštivte www stránky na adrese:

http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1296745486046

O AirLive

AirLive (www.airlive.com) poskytuje produkty jako jsou bezdrátové, IP, Security, širokopásmové komunikační systémy a pokročilé inovativní produkty pro domácí připojení, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking”je filosofie společnosti vztažená na všechny výrobky. Airlive produkty jsou jako důvěryhodní a spolehliví přátelé pro Vás i Vaši organizaci. AirLive je ve vašem životě!

Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky: www.airlive.com.