www.sleviste.cz s novým grafickým konceptem

Rozcestník pro kolektivní nakupování www.sleviste.cz prošel kompletním grafickým redesignem. (TZ)

Slevový portál www.sleviste.cz, který od ledna letošního roku provozuje vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, se návštěvníkům představil ve zcela nové grafické podobě. Uživatelé stránek mají nově k dispozici až tisíce aktuálních slev přehledněji, s většími ilustračními fotografiemi a s výraznějším znázorněním výše poskytované slevy. Zachovány přitom samozřejmě zůstaly všechny původní možnosti stránek, jako například filtrování slev podle kategorií či měst, a nově přibyly možnosti řazení podle výše slevy, ceny či počtu zákazníků.

V rámci redesignu spustilo www.sleviste.cz ve spolupráci se serverem Zapakatel také velkou čtrnáctidenní soutěž o až 30 osobních automobilů v celkové ceně 7,5 milionu Kč. Podrobná pravidla soutěže jsou návštěvníkům k dispozici na www.sleviste.cz.

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.