Canon představil software eCopy ShareScan 5 pro síťové skenery ScanFront

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil software eCopy ShareScan 5, který je k dispozici jako integrované řešení pro síťové skenery Canon imageFORMULA ScanFront 220e a 220eP a umožňuje organizacím jednoduše vylepšit procesy digitálního workflow a zvyšuje produktivitu na pracovištích.

Správu síťových skenerů ScanFront 220e/220eP nyní usnadňuje platforma eCopy ShareScan Manager, která umožňuje správu i ostatních zařízení podporujících eCopy, jako je například Canon imageRUNNER ADVANCE, což nabízí administrátorům bezproblémovou správu všech eCopy zařízení v síti. Vylepšené modely ScanFront 220e/220eP disponují stejně jako ostatní eCopy modely barevným dotykovým displejem ShareScan, který je přehledný a velice snadno se ovládá. Pracovníkům umožňuje velmi snadnou a bezpečnou správu, sdílení a distribuci dokumentů. (TZ)

Integraci procesů pro zpracování dokumentů do firemních systémů zrychlují a usnadňují konektory eCopy třetích stran. Software Developer Kit je k dispozici i pro aktualizaci ScanFront 220e a 220eP, což umožňuje nezávislým dodavatelům softwaru vyvíjet vlastní řešení šitá na míru a poskytovat svým zákazníkům další služby pro správu dokumentů.

„Naše síťové skenery ScanFront si od svého uvedení na trh v roce 2007 získaly po celé Evropě obrovskou popularitu ve firmách všech velikostí. ScanFront 220e a 220eP nabízí díky softwaru eCopy ShareScan 5 širokou škálu moderních funkcí a je nám potěšením představit toto nejnovější a nejvýkonnější řešení pro skenování dokumentů. Snadná integrace do podnikových sítí zvyšuje efektivitu při plnění každodenních úkolů a snižuje náklady,” říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

Nová řada skenerů ScanFront s podporou eCopy zahrnuje dva modely, standardní model 220e a profesionální model 220eP, který poskytuje další funkce zabezpečení dokumentů a vyšší produktivitu díky ultrazvukové detekci dvojitého podávání a ověřování identity pomocí otisků prstů. Součástí ScanFront 220e a 220eP je eCopy PDF Pro Office, výkonné stolní řešení s pokročilými možnostmi úpravy obrázků a řadou konverzních nástroje a umožňuje připojení k předním systémům pro správu obsahu, například k Microsoft SharePoint.

Kompaktní design modelů ScanFront 220e a 220eP ocení zejména pracovníci, jejichž místo na stolech není neomezené. Spolehlivý pevný držák papíru a přímá dráha skenování usnadňují skenování různých druhů dokumentů od jednotlivých listů papíru po objemné materiály přímo do počítače nebo na síťová úložiště.

Skenery Canon ScanFront 220e a 220eP jsou již v Evropě dostupné včetně nového softwaru eCopy ShareScan 5.