Při koupi monitoru iiyama sluchátka a reproduktory zdarma

Společnost AT Computers, přední český ICT distributor a výrobce počítačů, nabízí svým zákazníkům mimořádnou jarní akci. Pokud si pořídí špičkové japonské monitory iiyama, mohou k nim zdarma získat také sluchátka nebo reproduktory populární designové značky Creative.  (TZ)

Nabídka se vztahuje na dva konkrétní modely iiyama – E2472HD a E2710HDS.

K ultratenkému elegantnímu modelu E2472HD s LED podsvícením a třemi vstupy signálu (HDMI, DVI a D-Sub) se spotřebou 13 wattů dostanou zákazníci špičková sluchátka SB Tactic Alpha 3D THX s čistým prostorovým zvukem v hodnotě okolo 1000 Kč.

K velkému monitoru E2710HDS s vynikajícím poměrem kontrastu a jasu se třemi porty (HDMI, DVI-D, D-SUB) a USB portem jim společnost AT Computers nabízí profesionální reproduktory s čistým zvukem Creative GigaWorks T20 Series II v hodnotě přes 1000 korun.

„Připravili jsme pro zákazníky skvělou možnost, jak získat k nákupu monitoru iiyama ještě něco navíc. Nejde přitom o žádný výprodejový artikl, ale o špičkové a žádané produkty populární značky Creatives. Zákazníci mohou ušetřit téměř 1000 korun jen tím, že si vybaví svou domácnost či kancelář špičkovým monitorem,“ říká produktový manažer AT Computers Roman Ochodek.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.