K2 atmitec rozšířila partnerskou síť o společnost ACT Plus

Novým distribučním partnerem komplexního Informačního systému K2 od společnosti K2 atmitec s.r.o. se stala společnost ACT Plus, s.r.o. ACT Plus je známým poskytovatelem telekomunikačních služeb v Královéhradeckém kraji. Společnost se zaměřuje na poskytování připojení k internetu, zajišťuje správu podnikových sítí a je dodavatelem ostatních informačních technologií. (TZ)

„Nejprve jsme služeb K2 atmitec využívali jako její klienti, a protože se nám spolupráce mimořádně osvědčila, rozhodli jsme se, že se společností uzavřeme bližší partnerství,“ říká Petr Lžíčař, jednatel společnosti ACT Plus.

Společnost ACT se rozhodla rozšířit portfolio svých služeb o dodávky Informačního systému K2. V první fázi bude na implementacích IS K2 spolupracovat přímo s K2 atmitec. Následně po certifikaci získá právo implementovat IS K2 i samostatně. „Reagujeme tak na poptávku našich klientů, kteří se nás často ptali na možnosti využití kvalitního systému pro řízení firem. Informační systém K2 máme dobře vyzkoušený v rámci naší společnosti, proto jsme se rozhodli nabídnout ho i svým zákazníkům,“ doplňuje Petr Lžíčař.

Více informací o společnosti K2 atmitec a Informačním systému K2 najdete na www.K2atmitec.cz.

O společnosti K2 atmitec

Společnost K2 atmitec s.r.o., výrobce Informačního systému K2, vznikla v roce 1991 a po dlouholetém působení na poli informačních technologií patří mezi přední výrobce informačních systémů. Společnost zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci IS K2 do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje s IS K2 cca 10 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa. www.k2atmitec.cz.