Radomír Sabela výkonným ředitelem OKIN OUTSOURCING

Výkonným ředitelem OKIN OUTSOURCING, divize společnosti OKIN GROUP, se stal Radomír Sabela. Ve své funkci bude vést rozvoj outsourcingu v České republice a ve střední a východní Evropě, řídit implementaci nových produktů a procesů a zajišťovat dodávku služeb klientům. (TZ)

„V OKIN OUTSOURCING budu mít na starosti řízení pražského i ostravského týmu, se kterými budu zodpovídat za posilování a rozšiřování portfolia stávajících klientů. Jsme na trhu již 6 let a se 460 zkušenými pracovníky v oboru outsourcingu máme velmi slibnou tržní pozici,“ uvádí Sabela ke svému nástupu do funkce.

Radomír Sabela přichází ze společnosti Accenture, kde budoval a vedl dodavatelská centra outsourcingových služeb ve střední a východní Evropě (Praha, Bratislava, Varšava, Bukurešť). V minulosti rovněž působil jako CEO ve Philips Česká Republika, za jehož vedení byla firma oceněna titulem Investor roku 2001 a také jako Vice President a ředitel pro CEE u Philips Medical Systems v Hamburgu. „Věřím, že pro outsourcingový byznys existuje v zemích střední a východní Evropy velký potenciál. V prostředí velké české firmy bude pro mě předávání zkušeností nabytých v globálních firmách a budování nového byznysu velkou a zajímavou výzvou,“ uzavírá Sabela.

Radomír Sabela vystudoval obor chemické inženýrství na Univerzitě Pardubice. Je ženatý, má tři děti a mezi jeho zájmy patří cyklistika, lyžování, turistika, fotografování a četba.