Philips 202EL2SB: elegantní LED displej s přirozenými barvami

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představuje nový elegantní LED monitor Philips 202EL2SB. Jeho přednostmi jsou zejména elegantní design, stylové SmartTouch kontrolky, funkce SmartContrast a dokonale přirozené barvy. (TZ)

Elegantní model 202EL2SB je vybaven LED podsvícením displeje, které dokáže reprodukovat mimořádně vysoký kontrast 20 000 000:1 s dokonalým podáním černé barvy a perfektním ohraničením stínů. Navíc je LED technologie šetrná k životnímu prostředí a nabízí uživatelům velmi nízkou spotřebu 17 W.

Zadní strana panelu nabízí digitální DVI-D rozhraní, pro starší grafické karty je k dispozici také analogový VGA konektor. Na přední straně panelu se nachází inteligentní ikony SmartTouch citlivé na dotek. Ovládací prvky reagují na nejjemnější dotek a zapínají například monitor nebo pomocí funkce SmartImage Lite zesvětlují a zaostřují displej.

Výhodou nového modelu 202EL2SB je také snadné řízení formátu obrazu, které snadno přepíná z poměru stran 4:3 do širokoúhlého režimu a umožňuje tak pracovat v ideálním režimu po celou dobu.

Přednosti LED displeje 202EL2SB/00

LED technologie – dokonalé podání černé barvy a ohraničení stínů

Nízká spotřeba – monitor šetrný k životnímu prostředí i peněžence uživatele
EPEAT Silver – certifikace potvrzující šetrnost k lidskému zdraví a životnímu prostředí
Dvojí vstup – konektory umožňující analogový VGA i digitální DVI signál
Energy Star 5.0 – certifikace potvrzující maximální šetrnost k životnímu prostředí

Technické parametry:

Typ LCD panelu TFT-LCD
Optimální rozlišení 1600 x 900 při 60 Hz
Úhlopříčka 20“
Spotřeba 17,27 W
Formát obrazu 16:9
Odezva 5 ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Hmotnost 3,96 kg
Doporučená min. EU cena 2273 Kč bez DPH

###

O MMD

MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.