Develop představuje dvě novinky ze světa tisku: barevnou multifunkci ineo+ 35 a černobílou multifunkci ineo 164

Do první poloviny letošního roku vykročila společnost Develop hned se dvěma produktovými novinkami. Ty uspokojí nároky menších organizací a kanceláří na firemní tisk a další funkce, a také potřeby větších společnosti, které pro zajištění kompatibility kancelářského provozu požadují stolní tiskárny vysoké kvality s dostupnými přídavnými funkcemi a za cenu, která potěší každého ekonoma.   (TZ)

První produktovou novinkou je barevná multifunkce A4 ineo+ 35, kterou lze efektivně využít v menších firmách, kde plnohodnotně zajistí centrální funkci pro práci s dokumenty, pokud jde o tisk, kopírování, skenování nebo faxování. I když velké korporace obvykle zajišťují velkou část svých potřeb práce na centrálních A3 multifunkcích, může se právě ineo+ 35 uplatnit i zde, a to jako ideální satelitní doplněk na pracovišti vzdálenějších uživatelů.

„V procesu rozhodování o nákupu nového firemního systému tisku, by neměla hrát roli jen pořizovací cena zařízení. Pozornost by měla směřovat především k budoucím výdajům, které souvisejí s náklady na jeho provoz.  Multifunkce ineo+ 35 nabízí obojí – příznivou počáteční investici a následný levný provoz,“ uvádí Pavel Čurda, obchodní ředitel společnosti Develop pro Českou republiku. „O ineo+ 35 se hovoří jako o revolučním zařízení, protože v malém kompaktním provedení dokáže s vynikajícími provozními náklady plnit funkci A3 strojů,“ upřesňuje Pavel Čurda.

Multifunkce ineo+ 35 dokáže díky polymerizovanému Simitri HD toneru tisknout a kopírovat až 30 stran za minutu v černobílém tisku i v jasných barvách. Uživatelská přívětivost je zajištěna intuitivním ovládáním pomocí barevného dotykového panelu.

Druhou novinkou je ineo 164. Jedná se o snadno ovladatelnou a robustní černobílou multifunkci A3, která byla navržena především s ohledem na potřeby menších kanceláří a živnostníků. Už v základní výbavě dokáže tisknout, kopírovat a skenovat až do formátu A3, a to při zachování ekologického a finančně nenáročného provozu. Uživatelé jistě ocení jednoduché ovládání, které poskytuje panel s nekomplikovanou konfigurací kurzorových tlačítek, a také práci bez čekání díky rychlosti kopírování až 16ti stran za minutu. Vybavenost tonerem ineo HD s příměsí biomasy zajistí výsledný ostrý text a obrázky. Díky kompaktnímu designu se tento stroj hodí na každý pracovní stůl.

Technické parametry

ineo+ 35
> Možnosti různých formátů až do formátu A4
> Multifunkce ve standardu: kopírování, skenování, tisk, fax
> Toner Simitri HD
> Tiskový řadič Emperon
> Intuitivní barevný dotykový panel usnadňující ovládání

> Princip tisku: laserový

> Automatický oboustranný tisk

> Rychlost tisku (barva/čb) 30/30 str./min

> Automatický oboustranný podavač originálů
> Rozhraní: Ethernet 10/100/1000, USB 2.0, USB host
> PCL + PostScript 3 + XPS
> Paměť 1,5 GB
> Pevný disk 120 GB
> Zabezpečená síťová komunikace
> Vstupy papíru (standard/max.): 250 + 100 /+ 1000 listů
> Doporučená koncová cena: 42.353 Kč bez DPH

ineo 164

> Stolní konstrukce s integrovaným skenerem
> Možnosti různých formátů až do formátu A3
> Kompaktní design: nízká hmotnost a malý půdorys
> Multifunkce ve standardu: kopírování, tisk, skenování
> Toner ineo HD s menšími zaoblenými částicemi zajišťujícími ostrý text a obrázky
> GDI tiskový řadič ve standardní výbavě
> Snadné ovládání: uživatelský LCD displej
> Rychlý tisk a kopírování: A4 16 str/min, A3 9 str/min
> Princip tisku: elektrofotografický, laserový
> Funkce pro úsporu papíru: 2 v 1, 4 v 1 a kopírování dokladů
> Paměť 32 MB
> Vstup papíru (standard): kazeta na 250 listů + boční vstup na 100 listů
> Ochrana životního prostředí: certifikace Energy Star
> Doporučená koncová cena: 10.000 Kč bez DPH

Kořeny společnosti DEVELOP sahají až do roku 1948, kdy zakladatel společnosti, Dr. Eisbein, uvedl na trh první kancelářskou kopírku na světě. Od té doby se společnost řadí ve více než 60ti zemích světa mezi přední specialisty na tiskové a kopírovací stroje. Udává trend v jejich vývoji a inovacích. Současný výrobní program pokrývá celé spektrum nejmodernější kancelářské kopírovací techniky od malých stolních kopírek, až po velkoobjemové tiskové a kopírovací systémy. Od roku 1991 působí společnost DEVELOP i na českém trh, kde je její prodej zajišťován výhradně prostřednictvím autorizovaných prodejců DEVELOP. Více o společnosti na www.develop.cz.