Bezpečné online propojení poboček společnosti Astorie a.s. pomocí moderních technologií ZyXEL

Společnost Astorie, a.s. působí na českém trhu již desátým rokem,a to v oblasti pojišťovnictví, finančnictví a realit. Své výjimečné postavení si získala především díky kvalitním službám, které se nyní rozhodla ještě více zefektivnit. Díky moderním technologiím ZyXEL může společnost využívat nově online komunikaci se svými zákazníky a zlepšit tak i interní spolupráci. (TZ)

Firma Astorie a.s. patří mezi přední organizace na českém trhu v oblasti pojišťovnictví, finančnictví a realit. I díky svým flexibilním finančním a pojišťovacím poradcům se drží v popředí na českém trhu. Jako svou konkurenční výhodu, kterou společnost může nabídnout je nově použití internetového propojení pro veškerou komunikaci mezi všemi 59 pobočkami i zákazníky a přístup do firemních databází.

Celá infrastruktura je postavená na produktech z portfolia ZyXEL, mezi které patří brány pro vysokorychlostní ADSL2+ připojení s wifi (Prestige 660 HW-T3v2 a Prestige 660RU-T3). Dále došlo k zabudování firewallu USG 200, který kromě bezpečnostních technologií umožňuje například podporu více poskytovatelů připojení a dále Firewall 2WG, který zajišťuje bezpečný přístup k internetu skrze 3G sítě.Veškerý proces se obešel bez narušení běžného provozu firmy.

Společnost Astorie tak díky implementaci moderních technologií ZyXEL získala možnost bezpečného online styku se svými zákazníky spolu se zkvalitněním interní komunikace, což přispívá k dalšímu vylepšení jejích služeb.

O společnosti ZyXEL Communications

Společnost ZyXEL Communications Corp byla založena v roce 1989 a nyní se jedná o předního světového dodavatele inovativních a spolehlivých internetových řešení. Od svého založení prošla společnost ZyXEL mnoha transformacemi v rychle se rozvíjejícím odvětví síťového průmyslu. V dnešní době patří ZyXEL mezi několik málo společností na světě, které jsou schopny dodávat kompletní síťová řešení pro telekomunikační operátory, středně velké podniky a i domácí uživatele. Mezi telekomunikační řešení patří zařízení ústředen, zařízení pro instalaci u zákazníka, přístupová síťová zařízení (bezdrátová i s pevným připojením) a switche třídy carrier. Mezi řešeními pro středně velké organizace nalezneme unifikované bezpečnostní brány, LAN switche, WLAN zařízení a zařízení pro IP telefonii. Řešení Digital Home zahrnují zařízení pro síťové připojení a multimediální zařízení.

Další informace o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.cz nebo www.zyxel.com.