Server HOTELY.cz zveřejňuje 10 nejnavštěvovanějších hotelů a penzionů

Portál HOTELY.cz zveřejňuje žebříček 10 nejnavštěvovanějších hotelů a penzionů neboli desítku ubytovacích zařízení, která byla návštěvníky serveru HOTELY.cz nejvíce vybírána k pobytu. Jedná se o statistiku za první čtvrtletí roku 2011. Kromě názvu ubytovacího zařízení žebříček uvádí také jejich město a kraj. (TZ)

První místo v desítce nejnavštěvovanějších hotelů a penzionů podle serveru HOTELY.cz náleží Hotelu Adeba z Prahy 8. Ubytovací zařízení, která se nacházejí v Praze, však obsadila téměř každou příčku. Ostatní hotely a penziony mají sídlo v Brně, Olomouci a Plzni.

Portál HOTELY.cz v současné době registruje přes 1450 hotelů a penzionů po celé České republice a umožňuje svým návštěvníkům rezervaci ubytování online. Mezi nabízenými hotely a penziony portálu HOTELY.cz jsou levná i luxusní ubytovací zařízení.

Ubytovací zařízení Město Kraj
1. Hotel Adeba Praha 8 Praha
2. Natur Centrum – Penzion Na Dvořákové Brno Jihomoravský kraj
3. Hotel Golden City Praha 3 Praha
4. Hotel Prokopka Praha 3 Praha
5. Hotel Sigma,

Fortuna Hotel West

Olomouc,

Praha 6

Olomoucký kraj,

Praha

6. Hotel Olšanka Praha 3 Praha
7. Top Hotel Praha Praha 4 Praha
8. Hotel Garni Vinařská Brno Jihomoravský kraj
9. City Hotel,

Hotel Bayer

Brno,

Plzeň

Jihomoravský kraj,

Plzeňský kraj

10. Pension U Jakuba Olomouc Olomoucký kraj

Desítka nejčastěji poptávaných hotelů a penzionů vznikla na základě poptávky skutečných klientů serveru HOTELY.cz.

O provozovateli HOTELY.cz

Server HOTELY.cz je rezervační ubytovací systém v České republice provozovaný společností ASPA, a.s. Společnost ASPA, a.s. vykonává své internetové aplikace od roku 2001. Mezi její podnikatelské činnosti patří vývoj a provozování internetového obchodu se zařízením pro bezdrátové sítě WiFi.ASPA.cz, serveru DSL.cz zabývajícím se problematikou internetu a internetového připojení v ČR, internetových obchodů s dárkovým zbožím Dárek.cz a Zlato-Stříbro.cz a komunitního serveru Odpovědi.cz v české, slovenské i ukrajinské verzi.