Soutěž “EA Reporters” ke hře Harry Potter a Relikvie smrti – část 2. startuje

Vydavatelství EA Play dnes oznámilo oficiální zahájení soutěže “EA Reporters” (Reportéři EA), v níž mohou fanoušci soutěžit o výlet do britského studia EA Bright Light™ na setkání s tvůrci videoher ze série Harry Potter™ a hercem Tomem Feltonem, filmovým představitelem Draca Malfoye!

Pro účast v soutěži je třeba natočit krátké originální video zachycující vaši vášeň pro Harryho Pottera a jeho videohry a umístit jej online. Finalisté vzejdou z hlasování speciální poroty EA™ a vítězové, které určí hlasování komunity, obdrží pozvánku na fantastický výlet do zákulisí tvorby jejich populárních her. Hlavní podmínkou pro úspěch v soutěži je originalita a kreativita. Podrobnosti, včetně instrukcí pro nahrání videa, najdete na stránce www.harrypotter.ea.com/facebook.

Hra Harry Potter a Relikvie smrti – část 2. na motivy stejnojmenného premiérového snímku společnosti Warner Bros. Pictures slibuje nezapomenutelné vyvrcholení celé ságy. Hráči se v rolích Harryho Pottera a jeho přátel vydávají na nebezpečnou a velmi naléhavou výpravu s cílem najít a zničit zbývající viteály a s nimi i zdroj životní energie lorda Voldemorta. Postupně navštíví všechny známé i dosud neznámé lokality a jejich kroky budou směřovat k nevyhnutelnému epickému střetu mezi dobrem a zlem, jehož výsledek rozhodne o osudu kouzelnického světa a školy v Bradavicích.

Videohra Harry Potter a Relikvie smrti – část 2. bude uvedena do prodeje v červenci 2011 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS a PC.

Tagged