Battlefield 4 díky prvotřídnímu enginu Frostbite 3 nastavuje nová měřítka herního designu a multiplayerových kvalit

Redwood City, Kalifornie, 26. března 2013 – DICE, studio společnosti Electronic Arts, dnes představilo Battlefield 4 ™,videohru, která na podzim 2013 podzim předefinuje žánr FPS a umožní hráčům nahlédnout do budoucnosti interaktivní zábavy. Hra byla dnes přestavena na dvou slavnostních akcích ve Stockholmu a San Franciscu prostřednictvím 17ti minutového dema (link níže). (TZ)

 “Je vzrušující být svědkem reakce lidí , kteří vidí Battlefield 4 a tím i začátek nové éru videoher poprvé,“ řekl Patrick Soderlund, výkonný viceprezident EA Games Label. “Při vývoji této hry je naším cílem vytvoření dynamického, otevřeného prostředí, které nabídne lidem velké množství překvapivých, dechberoucích momentů, o kterých budou mluvit ještě pár dní. V těchto elementech spočívá krása Battlefield 4.”

Battlefield 4 je klíčovým momentem pro Battlefield sérii – řada prvků z dlouhodobě bezkonkurenčního multiplayeru bude letos implementována do kampaně pro jednoho hráče. I v ní si nyní budou hráči užívat rozsáhlé mapy, omračující destrukční možnosti, přístup k široké škále vozidel a možnost velení taktickému týmu. Single player mód bude také obsahovat některé sociální prvky, doposud známé především z multiplayeru, např. možnost sledování a sdílení průběžného zlepšování dovedností každého hráče.

Předobjednáním Battlefieldu 4 získanou hráči zdarma prémiový rozšiřující balíček. DICE dnes současně oznámilo Battlefield 4 Digital Deluxe edici, dostupnou exkluzivně v síti Origin™, která bude obsahovat kromě základní hry a prémiového rozšiřujícího balíčku i řadu unikátních in-game předmětů a především přístup do exkluzivní mutliplayerové bety. Do ní získají přístup i uživatelé služby Battlefield 3 Premium a majitelé Medal Of Honor Warfighter Limited a Digital Deluxe edice. Lze očekávat i další předobjednávkové bonusy od lokálních prodejců.

Tagged