Server DSL.cz vás dovede k rychlejšímu připojení

Server DSL.cz nově spustil funkci ověření dostupnosti VDSL, která vám pomůže vyhledat rychlejší připojení vašeho internetu. Ověřování dostupnosti naleznete přímo na odkazu: http://www.dsl.cz/overeni-dostupnosti, kde vám bude po zadání adresy či telefonního čísla zobrazena dostupnost všech sítí včetně možné rychlosti a konkrétních služeb daného operátora. (TZ)

Server DSL.cz je tak vedle portálu Telefónicy O2 jediným, který nabízí možnost ověření dostupnosti online, a to jak ADSL i VDSL připojení. Výhodou serveru DSL.cz je vyhledání a porovnání všech významných operátorů, kteří vám mohou nabídnout internetové připojení, a to až do rychlosti 25 Mb/s.

O provozovateli DSL.cz

DSL.cz je server zaměřený na problematiku internetu a internetového připojení v ČR provozovaný společností ASPA, a.s. Společnost ASPA, a.s. provozuje své internetové aplikace od roku 2001. Mezi její podnikatelské činnosti patří vývoj a provozování internetového obchodu se zařízením pro bezdrátové sítě WiFi.ASPA.cz, internetových obchodů s dárkovým zbožím Dárek.cz a Zlato-Stříbro.cz a komunitního serveru Odpovědi.cz v české, slovenské i ukrajinské verzi. Dále úspěšně spravuje rezervační ubytovací systém HOTELY.cz.