Canon představuje inovativní projektor z řady LV

Canon Europe, světový lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil nový lehce přenosný projektor řady LV. Novinka přináší možnost rozdělit obrazovku, 1,6násobný zoom a podporu HDMI (například pro propojení s Blu-ray přehrávači). Canon LV-8320 je v současnosti nejlepší projektor Canon řady LV. (TZ)

LV-8320 nabízí ostré detaily obrazu a jasnou, čistou projekci s výkonem 3000 lumenů a širokoúhlé rozlišení (1280 x 800 pixelů) pro prezentování z notebooků a dalších zařízení s širokoúhlým obrazem.

Canon LV-8320 disponuje vysokým výkonem v kompaktním těle, takže nabízí široké možnosti použití. 1,6násobný zoom umožňuje zobrazovat 100-palcové obrázky na vzdálenost 2,5 m až 4,1 m, takže uživatelé mají při instalaci a umístění projektoru více možností. Proto je LV-8320 ideální pro většinu prostředí, a to i pro místnosti, které mají překážky, jako jsou stávající nábytek nebo klimatizace na stropě.

LV-8320 přináší také nejširší škálu konektorů ze všech ultrapřenosných LV modelů, takže uživatelé mohou prezentovat z digitálních zařízení, včetně PC, DVD a Blu-ray přehrávačů, digitálních fotoaparátů a digitálních videokamer.

Vůbec poprvé zákazníci společnosti Canon mohou při projekci využít rozděleného obrazu, což zvyšuje atraktivitu prezentace. Uživatelé si mohou vybrat „obraz v obraze“, kde je malý výsek jednoho obrazu zobrazován ve větší velikosti, nebo „obraz vedle obrazu“, kde je obraz rozdělen na dvě stejné poloviny. Tato funkce umožňuje uživatelům prezentovat například video nebo dokumenty,  aniž by opustili prezentaci.

LV-8320 také obsahuje vestavěný 10 W reproduktor a stereo audio výstup pro připojení externího zesilovače a lepší kvalitu zvuku.

Canon LV-8320 ještě více snižuje spotřebu energie inteligentním systémem kontroly lampy. Nová technologie automaticky nastavuje výstup lampy podle jasu promítaného obrazu. Projektor také obsahuje technologii korekce vyvážení reprodukce barev. Životnost lampy byla prodloužena až na 5000 hodin, filtr se může pochlubit životností až 5500 hodin a spotřeba energie klesla v pohotovostním režimu pod 1 W*.

„LV-8320 je jeden z nejvíce inovativních projektorů v cenové hladině, která je dostupná pro malé a středně velké firmy, školy a vysoké školy. Neustále vyvíjíme naše technologie, abychom splnili stále větší nároky uživatelů. Jak dokazujeme naší LV řadou, projektory Canon jsou optimálním řešením do každého podnikatelského prostředí,“ říká Julian Rutland, ředitel divize Visual Communication Products and Solutions společnosti Canon Europe.

Canon LV-8320 je stejně jako ostatní projektory z řady LV cenově velmi výhodný a váží pouhých 3,4 kg.

Canon LV-8320 bude v Evropě dostupný od srpna 2011.

– KONEC –

Poznámka

* Spotřeba energie je v pohotovostním režimu menší než 1W (síť odpojena).

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.