Startuje tradiční prázdninová soutěž Blesk Dívka léta

Ve středu 15. června zahájí deník Blesk a server Blesk.cz už dvanáctý ročník tradiční soutěže o nejkrásnější Dívku léta. (TZ)

Prázdninová fotosoutěž „Blesk Dívky léta“ je rozdělena do 5 kategorií: Umělecký akt, Dívka s nejdelšíma nohama, Dívka s nejdelšími vlasy, Souboj blondýn a Nejerotičtější dívka. Soutěžící dívky nejprve vytvoří svůj profil v online galerii a posléze mohou nahrát až 15 fotografií a přihlásit je do všech 5 kategorií. Přihlašování fotografií bude ukončeno 19. srpna, o 3 dny později pak začne internetové hlasování, z něhož postoupí celkem 50 dívek do dalšího kola. Ve druhém kole vyberou čtenáři pomocí SMS hlasování 10 finalistek. Ty se na konci září sejdou v Praze a s pomocí profesionálních vizážistů, stylistů a fotografů nafotí exkluzivní finálové snímky – na základě nich pak čtenáři vyberou celkovou vítězku a držitelku titulu „Blesk Dívka léta 2011“. Soutěžící, které se umístí na 1. 2. a 3. místě, získají ceny za celkem téměř 100 000 Kč. Zároveň postupují přímo do semifinále soutěže Česká Miss (při splnění podmínek této soutěže).

Mimořádně oblíbenou čtenářskou soutěž Blesk Dívka léta pořádá deník Blesk a server Blesk.cz již podvanácté. Velká fotogalerie přihlášených dívek i kompletní pravidla soutěže budou od 15. 6. po celé léto přístupné na www.blesk.cz/divkaleta2011. Snímky soutěžících dívek budou zároveň průběžně uveřejňované i v deníku Blesk a Nedělním Blesku.

www.blesk.cz/divkaleta2011

www.blesk.cz

http://www.facebook.com/divka.leta