Evoluční messenger: skupina Mail.Ru uvádí ICQ On-Site

Skupina Mail.Ru ohlašuje spuštění unikátního produktu – ICQ On-Site – webové verze světoznámého instant messengeru, kterou lze začlenit do libovolné webové stránky. Během brouzdání po internetu mohou uživatelé současně komunikovat prostřednictvím ICQ a navštěvovat své oblíbené stránky, aniž by museli spustit ICQ klienta. Majitelé webových stránek, internetové obchody a internetoví vydavatelé, všichni získají nový nástroj k posílení zákaznické loajality k zákazníkům. (TZ)

Uvedení ICQ On-Site představuje významnou událost v dějinách instant messagingu. ICQ On-Site nabízí všechny populární možnosti instant messaging komunikace pro chatování se všemi přáteli, včetně integrované funkce Facebook Chat, která umožní komunikovat přes ICQ a zároveň zůstat v kontaktu s přáteli z Facebooku. ICQ On-Site umožní nezávislým webovým portálům a stránkám nabízet svým návštěvníkům vhodný komunikační servis, což může být užitečné zejména pro on-line publikace, internetové obchody, slevové služby, rezervační stránky a další webové stránky, které tak získají účinný nástroj pro zvýšení svého internetového provozu a podporu návštěvnické věrnosti a aktivity.

ICQ On-Site je ideálním řešením pro podnikatele, kteří mají zájem rozvíjet své online podnikání a nabízet tak svým uživatelům nové možnosti. Instalací ICQ On-Site bude majitelům webových stránek poskytnuta nová služba pro jejich zákazníky od renomované globální značky, jejíž služby využívají desítky milionů lidí.

Efektivita nové iniciativy a produktu skupiny Mail.Ru a hlavní výhody pro majitele webových stránek jsou vidět již nyní: snadná instalace ICQ on-Site, vysoká rychlost webové verze ICQ, a co je nejdůležitější,  jeho schopnost zvýšit webový provoz, zvýšit dobu, kterou uživatelé stráví on-line, a stejně tak kvalitu jejich prohlížení.

V budoucnu bude ICQ On-Site také začleněna do My World@Mail.Ru a Odnoklassniki, populárních  sociálních síťí ruského internetu (Runet). ICQ On-Site bude také posílat upozornění na nové e-maily v Pochta@Mail.ru a umožní zasílání SMS zpráv. Skupina Mail.Ru také hodlá nabízet speciální verze ICQ On-Site pro  partnerské webové  stránky.

„Spolupráce ICQ a třetích stran nám dává příležitost pro další rozvoj jednoho z našich klíčových komunikačních produktů. ICQ On-Site tak nabídne další výhody pro naše uživatele s celou řadou nových funkcí a navíc poskytne nezávislým webovým  entitám jedinečnou příležitost k posílení svého podnikání s námi”, říká Dmitrij Grišin, spoluzakladatel a CEO skupiny Mail.Ru Group.

O Mail.ru Group:

Mail.Ru Group je jeden z největších hráčů na rusky mluvícím internetovém trhu a lídr z hlediska měsíční návštěvnosti unikátních uživatelů. Mail.Ru Group zahrnuje bezplatnou ruskou e-mailovou službu Pochta@Mail.ru a dvě největší instant messengers služby Mail.ru Agent a ICQ. Mail.Ru Group řídí dvě přední sociální sítě v Rusku: My World @Mail.ru a Odnoklassniki. Skupina také drží strategické podíly v síti vKontakte.

Kromě toho Mail.Ru Group vyvíjí populární e-commerce služby, mezi kterými lze zmínit platební systém Money@Mail.ru, který je určený pro rychlé platby za zboží a služby. Mail.Ru Group je aktivní ve více než 40 tematických mediálních projektech pro různé kategorie uživatelů, je lídrem ve svých segmentech trhu a nabízí co nejvíce informací prostřednictvím širokého spektra témat.

Mail.Ru Group také nabízí uživatelům vysoce kvalitní a účinné nástroje pro vyhledávání a navigaci značného množství dat – vyhledávač Poisk, panel nástrojů Sputnik, mapy, katalog, tarif a další služby.

Mail.Ru Group je jedničkou na trhu online her a provozuje populární klient-browserové hry typu MMORPG, stejně jako hry pro sociální sítě. Mezi největší projekty se mohou zařadit naše vlastní produkty Troezarstvie, Legend: the Dragons Legacy, Allods Online, známé společenské hry Favorite Farm a City stejně jako úspěšné zahraniční licence, a to zejména Perfect World a The Lord of the Rings Online.

O ICQ:

ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com.