AT Computers nabízí nově i produkty z portfolia značky PNY

Společnost AT Computers se stala autorizovaným distributorem produktů značky PNY. Na českém a slovenském trhu bude nově nabízet profesionální grafické karty Quadro a řešení a systémy Tesla od tohoto předního amerického výrobce.   (TZ)

Značka PNY je považována za světovou špičku v oblasti výroby a dodávání grafických karet a profesionálních panelů, modulů pro vylepšování paměti a flashových médií. Společnost PNY je známa také pro znamenitý servis, který svým zákazníkům nabízí, včetně tříleté záruční doby a unikátní předprodejní i poprodejní podporou.

„PNY je zavedenou značkou, která je na trhu dlouho, ale přesto dokáže neustále sledovat nejnovější trendy a přinášet na trh chytrá řešení a kvalitní produkty. Jsme rádi, že je můžeme nabízet prostřednictvím našich distribučních kanálů,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Produktovým manažerem značky PNY u AT Computers je Tomáš Pauke.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.