Služby HP WorkPlace360 výrazně zjednodušují správu počítačů

Společnost HP uvádí na trh služby HP WorkPlace360 Services, které představují automatické, škálovatelné řešení pro správu podnikových počítačů. Zákazníkům pomůže omezit hlavně komplikovanost sítí, složitou administraci a zároveň sníží provozní náklady. (TZ)

K nákupu, sestavení, nasazení a podpoře počítačové infrastruktury potřebují firmy značné zdroje a kapitálové výdaje. Díky službám HP WorkPlace360 mohou firmy v obojím výrazně ušetřit – toto standardizované řešení zjednodušuje správu a snižuje náklady v průběhu celého životního cyklu podnikových počítačů.

Nová služba HP šetří čas a snižuje komplikace spojené s údržbou počítačů; zároveň umožňuje IT pracovníkům věnovat se inovacím a zvyšovat agilnost firmy.
Řešení HP WorkPlace360 je plně spravovaná, globální IT služba divize HP Enterprise Services, která umožňuje zákazníkům z řad firem:

  • zvýšit produktivitu IT pracovníků rychlým nasazením služeb a technologií odpovídajících konkrétní roli každého uživatele,
  • zajistit automatickou distribuci nových verzí softwaru a oprav podle předpisů,
  • omezit riziko bezpečnostních hrozeb zabezpečovacím softwarem a vzdáleným monitorováním,
  • zjednodušit modernizaci technologií, neboť HP přebírá odpovědnost za nahrazování hardwaru,
  • zlepšit energetickou udržitelnost modernizací na nejnovější energeticky úsporné technologie; HP zajistí ekologickou likvidací staršího zařízení,
  • získat maximální užitek z rozpočtů na IT nahrazením kapitálových výdajů provozními výdaji díky modelu předplatného, kdy klienti platí jen za to, co spotřebovávají, a přidávají služby na pracovišti svým vlastním tempem.

„Organizace se snaží odstranit komplikace spojené s IT infrastrukturou, které zatěžují pracovníky a nepříznivě ovlivňují náklady i produktivitu,“ řekl Brandt Faatz, viceprezident pro WorkPlace Services v divizi HP Enterprise Services. „S ucelenými službami HP WorkPlace360 mohou klienti obejít omezení podnikových počítačů, aniž by se potýkali s nárazovými výkyvy nákladů nebo pracovní zátěže.“
Služby WorkPlace360 Services přinášejí zákazníkům komplexní portfolio špičkových zařízení, softwaru, služeb a globálních operací společnosti HP. Řešení HP WorkPlace360 je aktuálně k dispozici ve Spojených státech, Kanadě, Mexiku, Brazílii a 18 evropských zemích. V České republice budou k dispozici během několika nejbližších týdnů. Další informace o portfoliu HP Workplace Services jsou k dispozici na webu www.hp.com/go/workplace360.

HP WorkPlace360 Services jsou součástí strategie Instant-On Enterprise, která ve světě nepřetržité konektivity umožňuje využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti k tomu, aby technologie měly smysluplný přínos pro jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa zahrnuje tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Konvergencí cloudu a konektivity vytváří HP perfektně provázané, bezpečné a kontextově vysoce senzitivní prostředí pro dokonale propojený svět. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Tagged