Digitální fotoaparát BenQ E1465 – Zachyťte obzor!

Mezinárodně uznávaný výrobce digitálních fotoaparátů, společnost BenQ, představuje další model ze své nabídky. Novinka nese označení E1465. Tento 14Mpx model zaujme především propracovanou funkcí pro vytváření panoramatických záběrů, kromě toho ale nabízí i další řadu vlastností a funkcí – například 5 cm super makro, 27mm širokoúhlý objektiv, nahrávání videa v kvalitě 720 p a vysoké ISO s hodnotou až 6400.  Model E1465 je synonymem pro jednoduchost a kvalitu – umožňuje zachytit krásné snímky bez nutnosti zkoumání a nastavování komplikovaných funkcí. (TZ)

Panoramatický režim fotoaparátu se vyznačuje snadným a intuitivním ovládáním, které umožňuje zachytit efektní snímek horizontu bez vynechání jediného detailu a vytvořit tak spojením dvou až tří obrázků jedinou „bezešvou“ fotografii. V průběhu zachycování požadované přírodní či městské scenérie je uživatel fotoaparátem E1465 provázen doslova krok za krokem.

Přiblížení fotografovaných objektů umožňuje režim super makro, v němž se lze k předmětu vizuálního zájmu přiblížit až na pět centimetrů. Rozšíření úhlu pohledu fotografovaného je překvapivě snadné s použitím 27 mm širokoúhlého objektivu.

Zcela novou úroveň fotografování poskytují speciální efekty, které uživatele doslova inspirují k vlastnímu kreativnímu stylu a zkoušení něčeho nového. Funkce LOMO podporuje zachycení nálady okamžiku, použití efektu „rybího oka“ poskytuje širokoúhlý, polokulový záběr fotografovaného předmětu. To vše otevírá prostor pro netušené tvůrčí možnosti. BenQ E1465 umí vytvářet záznamy pro uživatele zajímavých a důležitých okamžiků, a to jak pomocí koláží z pořízených snímků, tak i v podobě videa s HD rozlišením 720p.

Cena fotoaparátu je 1.499 Kč bez DPH

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je v současnosti složena z nezávisle fungujících společností, které sdílejí zdroje a využívají vzájemných synergických efektů. Mezi společnosti skupiny BenQ Group patří BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (patří mezi 3 nejlepší světové výrobce velkorozměrových TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, BrightView Corp., Cando Corporation, Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd, Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., Raydium Semiconductor Corp., Trident Medical Corp. a Wellypower Corp.