Kolekce The Sims 3 Moje městečko míří do prodeje

Přivítejte simíky ve městě, kde najdou nejen nová místa pro trávení volného času, ale také další účesy a oblečení.

Vyražte se simíky objevovat nová místa ve městě! Minulý měsíc ohlášená a nyní do prodeje uvedená kolekce The Sims 3 Moje městečko umožňuje simíkům trávit poklidné nedělní odpoledne na dosud neprobádaných místech a nacházet tam stylové doplňky.

Vezměte simíky do parku, kde si mohou hrát na hřišti Slunečný bungalov. Se skluzavkami, fontánami a dalšími objekty je čekají dlouhé hodiny příjemné zábavy. Zajít s nimi můžete i do nové veřejné prádelny, kam možná také zavítají jiní simíci, což je skvělá příležitost k seznámení. Pro simíky, kteří si raději perou prádlo doma, jsou přichystány nové automatické pračky a sušičky. Ať už hledají nové účesy, oblečení či zábavu, kolekce The Sims 3 Moje městečko nabídne simíkům vše, co potřebují pro příjemný a uvolněný životní styl v pohodlí domova i v různých částech města.

Kolekci The Sims 3 Moje městečko lze již nyní zakoupit na novém portálu EA Origin™, v nabídce tradičních obchodů se pak objeví do pátku 29. července. Podrobnější informace o tomto a dalších titulech ze série The Sims 3 najdete na webuwww.TheSims3.com. Launch trailer je k dispozici zde: www.youtube.com/user/thesimscz/#p/a/u/0/maZ2mgYMhb8.

Tagged