D-Link uvádí Wi-Fi N 150 mikro USB adaptér

Zákazníci, kteří požadují vyšší rychlosti a lepší pokrytí u svých domácích sítí, se stále více přiklánějí k zařízením typu Wireless N (norma 802.11n). Pro majitele starších stolních nebo mobilních počítačů, které nemají vestavěné Wi-Fi připojení Wireless N, představuje USB adaptér nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak využívat nejvyšší výkon nabízený současnými bezdrátovými sítěmi. Aby vyšel těmto požadavkům vstříc, vytvořil D Link jeden z nejmenších bezdrátových N 150 USB adaptérů, jaké jsou dnes na trhu k dostání.  (TZ)

Bezdrátový N 150 USB adaptér (DWA-121) je extrémně malý, což znamená, že jej uživatelé mohou připojit a pak už na něj na cestách klidně zapomenout. Adaptér zajišťuje stabilní přístup k síti s rychlostí stahování dat až 150 Mb/s, což je třikrát více, než umožňuje předchozí norma 802.11g. Tento adaptér je také zpětně kompatibilní s dřívějšími bezdrátovými standardy. To přináší zvýšení rychlosti a dosahu 802.11g a 802.11b zařízení a odstraňuje nutnost výměny existujícího vybavení.

Díky svému kompaktnímu tvaru získal bezdrátový N 150 mikro USB adaptér nedávno prestižní ocenění „2011 iF Product Design Award“, kde byl vybrán z více než 2 700 produktů, přihlášených 1 121 soutěžícími ze 43 zemí.

Aleš Pícl, výkonný ředitel pobočky D-Link ČR, říká: „V D-Link jsme si vědomi, že zákazníci chtějí od svých bezdrátových sítí pohodlí i flexibilitu a že potřebují stále vyšší rychlost a pokrytí. To přesně nabízí norma Wireless N. Oceněný bezdrátový N 150 USB adaptér tak představuje vynikající řešení pro provádění každodenních činností, jako je přenos souborů, brouzdání po internetu nebo stahování hudby. Díky svému kompaktnímu tvaru a skvělému výkonu patří mezi špičkové ultrapřenosné USB adaptéry”.

Bezdrátový N 150 USB adaptér byl navržen tak, aby se dal jednoduše a bez problémů nainstalovat a nakonfigurovat na stolním PC i notebooku. Software dodávaný spolu se zařízením umožňuje uživatelům velmi snadné připojení k bezdrátové síti. Adaptér podporuje také nejmodernější zabezpečení včetně WPA a WPA2, což z něj dělá ideální volbu pro bezpečné připojení k sítím Wireless N.

Cena a dostupnost

Bezdrátový N 150 mikro USB adaptér (DWA-121) je dostupný prostřednictvím rozsáhlé firemní sítě maloobchodních a internetových prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 440 Kč bez DPH.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury a tento rok slaví 25. rok dodávek inovativních, vysoce výkonných a intuitivně ovladatelných produktů pro firmy i domácnosti. Již čtvrt století navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová, bezdrátová, ukládací, zabezpečovací a IP dohlížecí řešení. D-Link nabízí svoje rozsáhlé portfolio produktů organizacím a spotřebitelům prostřednictvím svojí globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D Link si je dobře vědom důležitosti zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat i digitálního obsahu. Je také průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí. Více informací najdete na www.dlink.eu