Canon představuje nová zařízení formátu A4

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil nová špičková zařízení imageRUNNER a i-SENSYS formátu A4, která nabízí více možností a pokročilé funkce.

Canon představil dvě nové řady imageRUNNER (imageRUNNER 1100 a imageRUNNER 1700) a čtyři řady i-SENSYS (LBP7600, MF5900, MF8000 a MF8300). Canon tak rozšiřuje své portfolio A4 strojů a poskytuje zákazníkům komplexní nabídku, která splní i ty nejnáročnější požadavky bez ohledu na velikost podniku. (TZ)

Představené A4 řady umožňují zákazníkům hladce integrovat nové stroje do stávající kancelářské IT a tiskové infrastruktury. Nová zařízení imageRUNNER jsou kompatibilní s uniFLOW, jedinou platformou na trhu, která umožňuje současně správu tisku i skenování. S uniFLOW je kompatibilní i laserová tiskárna LBP7680Cx, což umožňuje propojení s platformou Canon MEAP.

„Trh černobílých multifunkcí formátu A4 rostl v Q1 2011 o 12 %# v porovnání se stejným obdobím předchozího roku a u našich zákazníků jsme zaznamenali rostoucí poptávku po černobílých i barevných zařízeních formátu A4. Nerozšiřujeme jenom naše portfolio, ale přinášíme nové a vylepšené funkce, z nichž mohou těžit podniky všech velikostí, od domácích kanceláří až po nadnárodní organizace, které hledají integrovaný tiskový park. Nová zařízení lze navíc snadno propojit s existujícím hardwarem,“ říká Paul Rowntree, European Product Marketing Director, Canon Europe.

Řady Canon imageRUNNER 1700 a 1100

Nové černobílé řady imageRUNNER přináší řadu vylepšených funkcí. Řada imageRUNNER 1700 nabízí vysokou rychlost tisku 30, 40 nebo 50 stran za minutu. Navíc řada imageRUNNER 1700 nabízí intuitivní dotykové ovládání a pokročilé uživatelské rozhraní, které lze dle potřeby modifikovat a přizpůsobit dalším MEAP zařízením z portfolia Canon, takže v rámci jednoho podniku mohou mít všechny stroje nastavené stejné ovládání. Řada imageRUNNER 1700 umožňuje také připojení kompaktního finišeru pro sešívání dokumentů. Řada imageRUNNER 1100 obsahuje 3 kompaktní cenově dostupné modely s rychlostí tisku 33 stran za minutu, které jsou ideální pro malé pracovní skupiny s nižšími objemy tisku.

Obě řady nabízí kompatibilitu s uniFLOW a poskytují snadné propojení bez použití MIND (Modular Identification Network Device) boxu. Kompatibilita s eMaintenance umožňuje vzdálenou údržbu i rozšířené možnosti správy, takže zákazníci mohou maximalizovat dobu provozu svého vozového parku a eliminovat zbytečné prostoje.

Řady Canon i-SENSYS LBP7600

Canon představil novou generaci laserových tiskáren i-SENSYS LBP7600, které vychází z úspěšné platformy používané u strojů imageRUNNER ADVANCE. Tiskárny nabízí snadné začlenění do podnikových sítí a širokou škálu podnikových funkcí v kompaktním těle. Propojení s výkonnou platformou pro správu tisku uniFLOW umožňuje zákazníkům lepší kontrolu nad tiskovými náklady a vyšší zabezpečení dokumentů.

Řady Canon i-SENSYS MF5900, MF8000 a MF8300

Canon také představil novou černobílou řadu i-SENSYS MF5900 a barevné řady multifunkčních laserových zařízení MF8300 a MF8000. Všechny řady obsahují i model s Wi-Fi pro bezdrátové připojení do sítí a s dotykovými klávesami „Solution Keys“, které zjednodušují skenování do PC, používání zabezpečeného tisku a úsporu papíru při kopírování. Řada i-SENSYS MF8300 tiskne barevně i černobíle rychlostí až 20 stran za minutu a nabízí funkci automatického oboustranného tisku. Řada i-SENSYS MF8000 tiskne v barvě rychlostí 8 stran za minutu a černobíle 12 stran za minutu. Nová kompaktní černobílá řada i-SENSYS MF5900 nabízí rychlost tisku 33 stran za minutu a podporu jazyka PostScript.

Řady imageRUNNER 1100 a 1700 budou v prodeji od října 2011.

Řada i-SENSYS LBP7600 bude v prodeji od října 2011

Řada i-SENSYS MF5900 bude v prodeji od října 2011.

i-SENSYS MF8000 a MF8300 budou v prodeji od listopadu 2011.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.