Canon představuje novou generaci laserových tiskáren

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil novou generaci laserových tiskáren, i-SENSYS LBP7680Cx a LBP7660Cdn. LBP7680Cx jako vůbec první laserová tiskárna využívá platformu Canon MEAP, takže lze propojit s Canon uniFLOW pro efektivní správu tisku. Novinky poskytují podnikové funkce v kompaktním těle. (TZ)

i-SENSYS LBP7680Cx a LBP7660Cdn jsou první laserové tiskárny založené na stejné architektuře jako platforma Canon imageRUNNER ADVANCE. Začleněním technologie Canon MEAP do tiskárny LBP7680Cx vzniklo komplexní řešení pro správu tisku i elektronizace dokumentů. Podnikům umožňuje úplné řízení nákladů a obnovení, sledování a přihlášení uživatelů napříč různými zařízeními.

„Zákazníkům umožňuje propojit podniková řešení z našeho portfolia, takže lze vždy nasadit to nejvhodnější tiskové zařízení pro danou úlohu a splnit i vysoké podnikové nároky,“ říká Petr Hnilička, Product Specialist Office Personal Products, Canon CZ. „i-SENSYS LBP7680Cx lze snadno integrovat do podnikového tiskového parku, takže IT manažeři mají k dispozici jednotnou správu všech zařízení a mohou využívat pokročilé možnosti zabezpečení, řízení nákladů a servisních služeb, které jsou známé z velkých multifunkčních zařízení.“

Tiskárny disponují pokročilými bezpečnostními funkcemi, jako je bezpečný tisk nebo rozpoznávání klíčových slov, takže se citlivé dokumenty nedostanou do nesprávných rukou. S novými tiskárnami získají pracovní skupiny a malé firmy podnikové funkce a špičkový výkon, což nebylo nikdy dříve u laserových tiskáren možné.

Nové laserové tiskárny mají jednoduchý a čistý design a kompaktní rozměry pro úsporu místa. Intuitivní ovládací panel a 5-řádkový LCD displej s animacemi nabízí snadné nastavení všech funkcí i jejich používání, čímž zvyšují efektivitu. Podpora Adobe PostScript level 3 umožňuje tisk textu i obrázků v profesionální kvalitě a zvyšuje výkon tiskáren.

i-SENSYS LBP7680Cx a LBP7660Cdn nabízí rychlost tisku 20 stran za minutu (černobíle/barevně) a pracovním skupinám a malým podnikům přináší rychlý tisk i v kriticky malých prostorách. Energetická spotřeba s hodnotou TEC (Typical Energy Consumption)* pouhých 0,9 kWh za týden je jedno z vůbec nejnižších hodnocení v této třídě.

i-SENSYS LBP7680Cx a LBP7660Cdn budou v prodeji během října 2011.

Poznámka

* Typical Electricity Consumption (hodnota TEC) = metoda používaná k testování a porovnávání energetické účinnosti zařízení zpracovávajících obraz, která se zaměřuje na množství elektřiny, které zařízení obvykle spotřebuje za běžného týdenního provozu.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.