Infor ohlašuje InForce – novou generaci ERP a marketingových aplikací postavených na platformě Force.com

Infor, přední dodavatel podnikového softwaru s více než 75 000 zákazníky, a salesforce.com, společnost poskytující služby podnikového cloud computingu, dnes oznámily, že Infor bude dodávat tři aplikace postavené naForce.com, sociálně podnikové platformě společnosti salesforce.com. Tyto tři aplikace nazvané InForce zpřístupní výkonnost back-office systémů do front-office aplikací a prostřednictvím vytvoření sociální organizace také pomohou zákazníkům k lepší spolupráci a podnikovému růstu. (TZ)

Součástí dohody mezi oběma společnostmi je také investice salesforce.com do společnosti Infor.Prostřednictvím tohoto partnerství Infor vyvine a bude dodávat InForce Everywhere, nativní Force.com aplikaci, která sbírá ERP data pro aplikaci SalesForce; dále InForce Order Management, aplikaci pro řízení poptávek, objednávek a nabídek; a aplikaci InForce Marketing, která posiluje řešení Infor CRM Epiphany v oblasti technologie automatizace globálních marketingových procesů – vše postavené na platformě Force.com. Infor bude na Force.com vyvíjet i další aplikace.Komentáře

  • „Profesionálové v oblasti prodeje mezi velkými výrobními zákazníky společnosti Infor potřebují rychlý a snadný přístup ke kritickým informacím o produktech a objednávkách a my jsme schopni převést tato důležitá data do SalesForce,“ řekl Charles Phillips, výkonný ředitel společnosti Infor. „Naše partnerství pomůže zákazníkům se zaměřit na budování a prodej skvělých produktů namísto toho, aby museli neustále konfigurovat databáze, middleware, nástroje BI nebo úložné systémy. Naši zákazníci potřebují automatizovat procesy během několika hodin maximálně dní, nikoliv měsíce či roky, a přeskočit častý ‚3 krát 3‘ model ERP implementace – 3 roky práce, 300 milionů na nákladech a 3 projektoví manažeři. Prodejci potřebují výsledky rychleji.“

  • „Společnosti, které se transformují na sociální organizace, hledají nový způsob řízení svého podnikání,“ řekl Marc Benioff, předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti salesforce.com. “Infor se spojil se salesforce.com, protože pochopil, že tato transformace se musí dotknout každého oddělení v organizaci.”

Dostupné v tomto kalendářním roce v rámci InForce Everywhere bude:

  • Komplexní (360stupňový) pohled na faktury, kontakty, poptávky, dodávky, pohledávky, objednávky a RMA autorizace napříč celou společností.

  • Nový způsob, jakým mohou uživatelé Salesforce sledovat objednávky z ERP aplikací Infor.

  • Přístup k zákaznickým informacím a transakcím ze Salesforce Sales Cloud a Service Cloud s využitím InForce Everywhere.

  • Propojení na ION, standardní integrační platformu Infor.

  • Salesforce Chatter, který transformuje všechna tato data na sociální informace a umožní efektivnější a rychlejší kontakt se zákazníky prostřednictvím sociálních profilů, aktualizací stavů a doplňování informací v reálném čase.

  • Více než 700 prodejců Infor a přes 800 distribučních partnerů získá možnost prodávat bundlované řešení Salesforce CRM více než 75 000 zákazníků.

InForce Order Management nabízí:

  • Funkcionality pro komplexní řízení poptávek, objednávek a nabídek postavených na platformě Force.com

  • Integraci se Salesforce CRM pro uživatele Sales a Service Cloud pro možnosti upřesnění ceny a dostupnosti.

InForce Marketing nabízí:

  • Komplexní systém pro automatizaci globálních marketingových procesů postavený na Force.com.

  • Řízení inbound a outbound kampaní a rozvoj obchodních případů integrované s Infor CRM Epiphany.

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 75 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více zjistíte na http://cz.infor.com.

O Salesforce.com

S více než 100 000 zákazníky je cloud computingová společnost salesforce.com vedoucí silou v procesu transformace podniků na sociální organizace. Sociální organizace využívají sociální, mobilní a cloudové technologie, aby mohly umístit své zákazníky do centra svého podnikání. S podporou víceuživatelské salesforce.com architektury pracující v reálném čase její platformní a aplikační služby zahrnují: