Inovativní fotoaparát Samsung MultiView MV800 se skvělými záběry z různých úhlů

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd. dnes představila fotoaparát Samsung MultiView MV800 s třípalcovým širokoúhlým výklopným displejem. Tímto modelem společnost poprvé představuje jedinečnou novou „MultiView“ kategorii, která dnešním náročným uživatelům fotoaparátů umožňuje zachytit dokonalý záběr z různého úhlu. (TZ)

Ultratenký a stylový fotoaparát nabízí vysokou kvalitu obrazu, dotykový displej a mnohé inovativní a uživatelsky přívětivé funkce. Všichni uživatelé si tak mohou v klidu užít fotografování a být si jisti, že zachytí i ten nejnáročnější záběr.

Samsung MultiView MV800 staví na úspěchu technologie 2View společnosti Samsung a je prvním prémiovým kompaktním fotoaparátem s třípalcovým širokoúhlým výklopným dotykovým displejem. Design vychází z požadavků uživatelů v daném segmentu, kteří vyžadují maximální flexibilitu, zábavu a kreativitu.

Třípalcový širokoúhlý výklopný displej otevírá svět uměleckých možností, ať už jde o vytvoření dokonalého autoportrétu k vylepšení vlastního profilu na internetu nebo záběry pod extrémně malým nebo velkým úhlem, na kterých se projeví fotografické dovednosti. Unikátní displej se naklání nahoru a dolů, takže můžete snadno zachytit libovolný záběr a své záběry z jakékoli perspektivy si pak můžete snadno prohlédnout.

Na uživatele, kterým záleží na vzhledu a kteří hledají sofistikovaný a minimalistický styl, udělá zcela jistě vizuální dojem ultraštíhlé tělo s moderním kovovým vzhledem.

Samsung MultiView MV800 nabízí imponujících 16,1 Megapixelů zajišťujících skvělou kvalitu snímku a objektiv s pětinásobným optickým zoomem pro zachycení každého detailu při záběrech zblízka a 26mm širokoúhlý objektiv pro zachycení větších skupin ve vysokém rozlišení. Vše je zabudováno do elegantního a štíhlého těla. Fotoaparát se tak stává ideálním pro pořizování prvotřídních snímků na cestách.

Inovativní funkce Živé panorama pak umožňuje snadno vyfotografovat velké skupiny pouhým podržením závěrky, poté si lze celý zachycený záběr zobrazit na LCD. Kromě toho si můžete záběry a panoramatické snímky snadno a okamžitě prohlédnout v 3D kvalitě s náležitou hloubkou prostým připojením fotoaparátu Samsung MultiView MV800 k 3D HD televizoru.

Díky výklopnému MultiView displeji můžete pořizovat záběry z ůrzných úhlů, aniž byste se museli nepřirozeně natáčet. Unikátní uživatelské rozhraní Smart Touch 3.0 s tapetou přináší velmi intuitivní ovládání, které vám ušetří práci. Jednotlivé nabídky můžete procházet a spouštět z nich požadované funkce pouhým dotykem. Uživatelské rozhraní Smart Touch 3.0 nabízí uživatelům možnost přizpůsobit si obrázek na pozadí nebo tapetu.

Myoung Sup Han, senior viceprezident a ředitel divize Digital Imaging Business společnosti Samsung Electronics, uvedl: „Naším cílem je být neustále na špici inovací v oblasti digitálních kompaktních fotoaparátů a průlomový model MultiView MV800 je ztělesněním tohoto cíle. Jedinečná schopnost přístroje zachycovat záběry z různého úhlu se stylovým a ultratenkým provedením prokazuje nebývalou inovaci společnosti Samsung, která zaujme každého fotografa a stane se v oboru novým milníkem.“

Buďte kreativní s funkcemi Magic Frame a Obraz v obraze

Samsung MultiView MV800 je víc než jen fotoaparát – je to kreativní nástroj pro toho, kdo si chce maximálně užít vše, co mu fotografování nabízí. Funkce Magic Frame, obsahuje 12 šablon zábavných rámečků pro pořízené fotografie, přičemž uživatel má i možnost upravovat si šablony vlastní. Funkce Obraz v obraze vám umožňuje vkládat jeden záběr do druhého. Můžete dokonce využít výklopný displej, vytvořit si autoportrét a vložit do záběru sebe sama!

Maximální zábava s funkcemi Inteligentní filtry a Funny Face

Funkce Inteligentní filtr umožňuje uživatelům vyjádřit vlastní kreativitu prostřednictvím 14 uměleckých efektů, včetně nově přidaných efektů Akvarel pro stylový akvarelový vzhled nebo Animovaný film, který libovolnou fotografii přemění do podoby kreslených filmů. Tady ale zábava nekončí – funkce Funny Face vám poklepáním a tažením umožňuje prohýbat, natahovat a jinak měnit portréty vašich blízkých, radikálně tak deformovat rysy tváře a okamžitě se o nové záběry podělit a bavit se při tom.

Snadné vytvoření dokonalého portrétu

Zabudovaná funkce Pose Guide uživatelům pomocí čar na obrazovce LCD radí, jak má vypadat co nejlepší postavení, abyste mohli vytvořit optimální záběr. Funkce Photo Editor se snadným ovládáním vám umožňuje za pochodu upravovat a otáčet záběry. Vaši blízcí a přátelé jistě ocení funkci Krásná tvář odstraňující veškeré nedokonalosti. Výsledkem je tak dokonalá fotografie, kterou si navždy uchováte.

Vytvořte si svůj vlastní příběh

Samsung MultiView MV800 vám nabízí stát se kreativním ředitelem svého vlastního života a to prostřednictvím inovativní funkce Storyboard Maker. Uživatelé si mohou připravit vlastní návrh příběhu z pořízených záběrů prostým výběrem šablony a seřazením snímků. Ať už vytváříte film o tom, jak jste si vyšli s přáteli večer ven, nebo o fantastické rodinné dovolené, na displeji uvidíte uspořádání tak jasně, jako je představa ve vaší hlavě.

Kreativní inteligence na dosah

Abyste zachytili ty nejlepší záběry, kterými se chcete bavit, které chcete sdílet nebo jejichž prostřednictvím chcete udělat dojem, pořiďte si širokoúhlý záběr svého kamaráda a přístroj Samsung MultiView automaticky vyhledá a zaznamená dva další záběry s jiným zoomem a vy tak jediným stisknutím tlačítka získáte tři skvělé fotografie! Je na vás, kterou z nich si vyberete – nebo si klidně můžete nechat všechny.

Filmy v HD kvalitě ve vaší dlani

Fotoaparát Samsung MultiView také umožňuje pořizovat videozáznamy v HD rozlišení, a to vše v rámci kompaktního těla, které se vám vejde do dlaně. Užijte si čisté a jasné videozáznamy díky technologii, která zachytí vzpomínky s délkou záznamu až dvakrát tak delší než standardní formát MPEG4. Inovativní technologie na potlačení hluku zajistí, že jediným nahraným zvukem bude smích a konverzace vašich blízkých, a ne vrčení zoomu.

Samsung MultiView v sobě kombinuje špičkové inovace, sofistikované provedení a jedinečné uživatelsky přívětivé funkce. Nabízí naprostou mobilitu, špičkovou kvalitu obrazu a maximální zábavu. Samsung MultiView je dokonalým přístrojem nejen pro zachycení obrazu, ale i pro vyprávění zábavných a kreativních příběhů na cestách.

Technické specifikace

SAMSUNG MV800

Obrazový snímač Typ CCD
Rozměr 1/2,3″
Počet pixelů Cca 16,4 megapixelů
Objektiv Optický zoom Optický 5násobný
Digitální zoom 5násobný (celkem: 25násobný)
Stabilizace obrazu Duální stabilizace obrazu (OIS + DIS)
* OIS (Optická stabilizace obrazu), DIS (Digitální stabilizace obrazu)
Displej Typ TFT LCD
Rozměry 3,0″ širokoúhlý (7,62 cm)
Paměť Interní Cca 10 MB
* Kapacita interní paměti se může od těchto specifikací lišit.
Externí karta Micro SD (až 2 GB)
karta Micro SDHC (až 32 GB)
Fyzické specifikace Rozměry (Š×V×H) 92 x 56,2 x 18,3 mm
Hmotnost 121 g (bez baterie a paměťové karty)

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog