MSI GT683DX – Nový herní idol

Společnost MSI dnes představila nový model ze své řady herních notebooků, MSI GT683DX vybavený výkonnou grafickou kartou NVIDIA GTX570M s 1, 5 GB GDDR5 paměti. O špičkovou kvalitu zvukového podání se opět starají reproduktory Dynaudio a technologie prostorového zvuku THX TruStudioPRO. Díky rychlé grafické kartě ve spojení s unikátními technologiemi MSI Turbo Drive Engine a MSI Cooler Boost nikdy nepocítíte nedostatek výkonu a váš notebook přitom zůstane ledově chladný. S takto našlápnutým notebookem MSI GT683DX budete dokonale připraveni na všechny současné i nadcházející herní bestsellery. (TZ)

Grafika NVIDIA GeForce GTX570M

Notebook MSI GT683DX je skvělou zbraní pro boj ve všech aktuálních a připravovaných herních titulech. Grafická karta NVIDIA GeForce GTX570M s 1, 5 GB GDDR5 paměti hravě zvládne všechny vizuální efekty v DirectX 11 a samozřejmě podporuje technologii NVIDIA PhysX. Díky tomu budou všechny vizuální efekty neuvěřitelně detailní a realistické a hry vás doslova pohltí.

Stavíme na nové generaci

Herní notebook MSI GT683DX používá nejvyspělejší čtyřjádrový procesor Intel Core i7 nové generace, který mu dodává potřebný výkon. Výpočetní výkon všech jader navíc dokáže rapidně zvýšit nová generace technologie Turbo Boost 2.0. O svižnou konverzi, synchronizaci a kompilaci multimediálního obsahu se pak postará špičková technologie Quick Sync Video.

TDE, technologie Turbo Drive Engine a Cooler Boost

Notebook MSI GT683DX je vybaven vlastní MSI technologií Turbo Drive Engine, která dokáže snadno zvýšit výkon grafického procesoru a stačí k tomu pouhé jedno stisknutí tlačítka Turbo. S notebookem GT683DX máte vždy k dispozici nejlepší výkon ve chvíli, kdy jej právě potřebujete. Další technologickou vychytávkou je MSI Cooler Boost, díky které notebook MSI GT683DX využívá zdokonalené proměnlivé otáčky ventilátoru a zajistí, že váš notebook bude stále co nejchladnější, aniž by musel ubrat na výkonu. K aktivaci MSI Cooler Boost vám opět stačí jediné stisknutí tlačítka.

Špičková zvuková aparatura

Notebook MSI GT683DX se honosí těmi nejkvalitnějšími reproduktory, jaké můžete v notebooku najít. Díky spolupráci dvou světoznámých společností MSI a Dynaudio se podařilo převést nespočet výpočtů a mnohaměsíční designové studie a výsledkem je ideální umístění reproduktorů. Vysoce kvalitní zvukový výstup je kombinován se špičkovým prostorovým podáním prostřednictvím technologie THX TruStudioPRO.

Až 16 GB paměti

Nadšení hráči potřebují maximálně výkonné stroje. Herní notebook MSI GT683DX vychází maximálně vstříc a nabízí celkem čtyři paměťové sloty DDR3, které umožňují osazení až 16 GB RAM. S takovou máte rázem stroj s paměťovou kapacitu výkonného serveru

Dva pevné disky v poli RAID 0

Díky dvěma pevným diskům zapojeným v rychlém diskovém poli RAID 0 má notebook MSI GT683DX nejen dvojnásobnou diskovou kapacitu, ale navíc tato konfigurace zvyšuje rychlost zápisu a čtení až o 70 %.

Rychlá data přes USB 3.0

V herním stroji MSI GT683DX je samozřejmostí i rychlé rozhraní USB 3.0, které je až desetkrát rychlejší než USB 2.0. Datově objemné soubory, jako například filmy a video ve vysokém rozlišení, můžete kopírovat a přenášet mnohem rychleji. Bez zbytečného čekání a zdržování se můžete věnovat vlastní zábavě.

Technologie CinemaPro

Notebook MSI GT683DX je skvěle vybaven pro zpracování multimediálního obsahu a nabízí vlastní technologii MSI CinemaPro pro co nejlepší zobrazení. Opět pouhým stisknutím tlačítka aktivujete funkci, která vám zprostředkuje bohaté, syté barvy a vysoké rozlišení pro dosažení maximálních vizuálních zážitků. Notebook MSI GT683DX není jen nejlepší volbou pro zapálené hráče, ale také výkonným multimediálním centrem.

Rychle dobít do plných!

Herní notebook MSI GT683DX je vybaven i vlastní MSI technologii i-Charger, která umožňuje přes USB rozhraní notebooku nabíjet přenosná zařízení až třikrát rychleji. S MSI budete vždy plní energie na rozdávání.

Technické parametry
Model GT683DX Audio (kanály) 7.1 – THX TruStudioPRO™
Operační systém Originální Windows® 7 Home Premium Reproduktory 2× Dynaudio + Subwoofer
Rozlišení displeje 15.6” (Full-HD, 1920 × 1080) Kamera HD (2 MPx s HD video)
Procesor Intel® Core™ i7 (2630QM) Audio konektory Vstup pro mikrofon/ výstup na sluchátka / Line in,out / SPDIF
Grafika NVIDIA® Geforce GTX570M, 1.5GB GDDR5 USB 2.0 / 3.0 2 / 2
Operační paměť 8 GB DDR3 VGA výstup
Pevný disk 2× 500GB HDD SATA2, Raid 0 (7200RPM) HDMI
Síť 10/100/1000 Mbps eSATA
Wireless LAN 802.11 b/g/n WiFi Baterie 9článková (± 3 hodiny)
Optická mechanika Super Multi Hmotnost 3, 5 kg
Klávesnice Zvýrazněné herní klávesy, numerická část Rozměry (ŠxHxV) 395 × 265 × 35-46 mm
Touchpad Single touch + scroll Zdroj 150 W
Bluetooth Záruka 2 roky (vyzvednutí a doprava zdarma)
Čtečka karet 4-v-1 Příslušenství Herní batoh a myš + Lara Croft nebo Dirt 3