Fúze Stream.cz do Seznam.cz je téměř hotová

K prvnímu říjnu bude dokončena fúze společnosti Global Inspiration do Seznam.cz. Stream.cz tak již bude od října plně integrován do společnosti Seznam.cz jako další obsahová služba.  (TZ)

Již na konci března odkoupil Seznam.cz zbývající 50% podíl ve společnosti Global Inspiration   a stal se tak 100% vlastníkem internetové televize Stream.cz. Od té doby začalo zařazování jednotlivých oddělení televize Stream.cz do organizační struktury společnosti Seznam.cz. všechny tyto kroky vyústí právě k 1. 10. 2011, kdy obě společnosti zfúzují.

„Prvním krokem sblížení obou společností bylo zapojení Obchodního týmu Seznamu od prodeje reklamy na Stream.cz. V tuto chvíli dochází ke kompletnímu propojení obou společností na úrovní personální, produktové a administrativní,“ komentoval Michal Feix, provozní ředitel Seznam.cz, který měl celý proces fúze na starost.

Stream.cz se stane obsahovou službou na stejné úrovni jako například Novinky.cz, nebo Super.cz. Díky fúzi budou obsah tvořit zaměstnanci Seznam.cz, nikoliv externího dodavatele. Produktovým manažerem služby je Ladislav Veselý. Aktuálně se pracuje na nové koncepci stávající služby Stream Music a úpravy na zbytku Stream.cz budou následovat. Do budoucna Seznam.cz chce hledat cesty, jak Stream.cz lépe propojit na své stávající produkty a více zatraktivnit pro uživatele i inzerenty. Do budoucna Seznam.cz chce hledat cesty, jak Stream.cz lépe propojit na své stávající produkty a více zatraktivnit pro uživatele i inzerenty.