Společnost Diskus slaví 20 let na trhu

Diskus spol. s r. o.působí na českém trhu již 20 let. Původně malá firma zaměřená na distribuci přenosných paměťových médií se za dobu své působnosti transformovala v multibrandového distributora předních IT značek světových výrobců. Jádrem portfolia firmy sice zůstávají paměťové nosiče pro ukládání informací, stále větší význam ale získává prodej IT příslušenství, spotřebního materiálu a spotřební elektroniky. V souladu s vývojem IT trhu firma Diskus neustále posiluje svou pozici rozšiřováním svého portfolia a služeb. Nezanedbatelnou součástí firmy je také divize ITreklama, která nabízí široké portfolio USB pro duktů vhodných pro reklamní účely. Roční obchodní obrat firmy je 300 mil Kč. (TZ)

V rámci oslav dvacátého výročí připravila firma Diskus pro své zákazníky řadu akcí, které bude postupně zveřejňovat na svých distribučních webových stránkách a které potrvají až do konce letošního roku. Na webu www.diskus.cz bude zákazníky informovat o promoakcích a soutěžích, které pro ně připravila na oslavu svého významného výročí a tím jim poděkovala za jejich přízeň během celého dvacetiletého období.

Obchodní skupina Diskus v současnosti zahrnuje tyto firmy:

Distribuční firmu DISKUS spol. s r.o. s divizí IT Reklama (se sídlem v Praze a pobočkou v Ostravě), DISKUS s.r.o. Slovensko (se sídlem v Partizánském a pobočkou v Bratislavě), která byla založena v roce 1994 a má stejné zaměření a cíle jako její starší česká sesterská firma. DISKUS Polska Sp. z o. o. (se sídlem v Krakově) byla založena v roce 2006. Firma se specializuje na distribuci a servis datových médií a na dodávku služeb pro IT centra velkých firem. Servisní společnost Dataservis group, spol. s r.o. byla založena v roce 2006. Firma se zabývá lisováním a malonákladovou expresní výrobou a potiskem CD, DVD a Blu-Ray disků, nabízí i výrobu, potisk a kopírování USB Flash disků a SD karet.