Portál DnesNeboNikdy.cz spolupracuje se slovenským Zlavotoc.sk

Český portál DnesNeboNikdy.cz zahájil spolupráci se slovenským serverem Zlavotoc.sk. Oba internetové obchody si vyšly vstříc především v oblasti cestování. Zatraktivní tak nabídky svým klientům a zároveň zjednoduší práci dodavatelům. Administrativa spojená s DPH nebo převodem měn zůstává v režii slevových portálů. (TZ)

„Kromě našich dodavatelů si přijdou na své i zákazníci. Například Tatry jsou pro mnoho Čechů stále atraktivnější a naši slovenští sousedé určitě ocení možnost navštívit Prahu nebo jiné zajímavé kouty České republiky za příznivé ceny,” řekl Lukáš Rippl, marketingový specialista serveru DnesNeboNikdy.cz. “Naše nabídka se ale nebude omezovat jen na cestování. Jsme otevřeni jakékoliv možnosti, která může být pro českého zákazníka zajímavá a pomůže nám zatraktivnit naše portfolio,” dodává Lukáš Rippl.

O DnesNeboNikdy.cz

Portál DnesNeboNikdy.cz se zabývá hromadným nakupováním a několikrát týdně přináší nové (ojedinělé) nabídky. Na trh přišel se zcela novou koncepcí. Limituje množství prodaných voucherů přímo úměrně možnostem dodavatele, aby se tak předešlo dlouhé objednací době.

DnesNeboNikdy.cz nabízené služby nebo produkty vybírá výhradně od prověřených dodavatelů. Portál je určen zákazníkům, kteří si potrpí na kvalitu. Jako jediný svého druhu spolupracuje s MasterCard, která všem klientům využívajícím této platební karty nabízí 10% slevy z hodnoty nákupu.