AT Computers rozšířila nabídku o produkty značky ScreenShield

Ostrava, 17. 10. 2011 – Společnost AT Computers se stala autorizovaným distributorem společnosti Skinzone a svou nabídku příslušenství rozšířila o skiny a ochranné folie ScreenShield. Distribuční kontrakt platí pro český i slovenský trh. (TZ)

Produkty ScreenShield najdou uplatnění při ochraně povrchů náchylných na poškrábání a to u zařízení jako jsou mobilní telefony, iPody nebo tablety.

„Naši už tak bohatou nabídku příslušenství jsme rozšířili o velmi zajímavou značku, která zejména v oblasti skinů patří na evropském trhu k nejpopulárnějším a podporuje více než sto značek zařízení,“ řekla Monika Svobodová, produktová manažerka ve společnosti AT Computers zodpovědná mimo jiného právě za produkty ScreenShield.

V reakci na neustále se rozrůstající nabídku příslušenství zprovoznila společnost AT Computers  na svých webových stránkách konfigurátor, pomocí kterého nyní naleznou zákazníci snadno správný skin či ochrannou folii pro svůj mobilní telefon či tablet.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,7 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.