AVerMedia představuje HD nahrávací zařízení pro videohry nezávislé na PC

AVerMedia Technologies, Inc., přední jméno na poli digitálních multimediálních technologií, představuje zařízení Game Capture HD; nezávislý nahrávací box pro Playstation® 3 a Xbox 360. Toto střihové zařízení garantuje možnost kvalitního a okamžitého nahrávání záznamů z Vašeho hraní libovolných video her, a to až do rozlišení 1080i. Navíc již bez nutnosti použití PC. Game Capture HD zvládne celé nahrávání záběrů z her zcela nezávisle na PC. A i zapojení a nastavení je naprosto triviální. Game Capture HD stačí propojit s Vaší video herní konzolí pomocí přibaleného univerzálního komponentního kabelu a Váš HD video rekordér pro konzole je plně připraven. HD záznam z hraní videoher je pak již vzdálen jen na jedno stisknutí tlačítka dálkového ovládání! Zařízení Game Capture HD bude na trhu dostupné v průběhu podzimu tohoto roku. (TZ)

Game Capture HD je vybaveno pokročilou technologií H.264 hardwarové komprese, díky čemuž dokáže zaznamenat jedinečná videa ve vysokém rozlišení s ohledem na efektivní využití místa na HDD. On-screen informace na Vašem monitoru, nebo TV obrazovce pak vždy poskytují aktuální informace o nahrávání bez nutnosti přerušit Vaši hru. Vývojářům společnosti AVerMedia se navíc podařilo úspěšně překonat obrovskou překážku v podobě zpoždění mezi živým hraním a současným nahráváním. S Game Capture HD tak nepocítíte ani to nejmenší zpoždění. Mimo to můžete během hraní, nebo zpětně z již pořízených nahrávek zaznamenávat i jednotlivé snímky obrazovky. Galerie nahrávek s rychlými náhledy Vám umožní kdykoliv zhlédnout přesně ty obrázky, nebo nahrávky, které právě hledáte. Dokonce si můžete zvolit i úložné zařízení. USB port pro externí hard disky, stejně jako the 2.5″ HDD slot vespod zařízení Game Capture HD jsou zárukou maximální přenositelnosti a stability.

Kromě řady funkcí pro nahrávání video her přichází Game Capture HD ve velmi elegantním designu, který se nebudete muset stydět umístit hned vedle Vaší současné video herní konzole. Přibalený univerzální komponentní kabel Vám zaručí, že již nebudete muset shánět žádné další doplňky. S tímto kabelem můžete k nahrávacímu zařízení Game Capture HD připojit Playstation 3, Xbox 360, nebo Wii. Takto již nikdy nebudete muset zdlouhavě přepojovat kabely mezi Vašimi herními konzolemi. Příjemné dálkové ovládání navíc umožňuje Vaše nahrávání ovládat bez toho, že byste museli od hraní vstávat. Více informací o zařízení Game Capture HD naleznete na stránce http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/C281/index.html

O společnosti AVerMedia Technologies:

Společnost AVerMedia Group (http://www.avermedia.com) je klíčovým hráčem na poli digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a převaděče signálu z TV do PC. Díky tomu nacházejí produkty společnosti AVerMedia uplatnění jak v soukromé, tak i komerční, nebo vzdělávací sféře. AVerMedia usiluje o maximální přínos v oblasti zábavního průmyslu a komunikačních prostředků. Společnost byla založena roku 1990 a od roku 2000 je veřejnou akciovou společností. Vysoké kvality všech produktů AVerMedia je dosaženo v souladu s nejpřísnějšími standardy ekologicky šetrné výroby.