Infor přemístí svou centrálu do New York City

PRAHA – 21. listopadu 2011 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 75 000 zákazníky, ohlásila, že v létě 2012 přemístí svou globální centrálu do New York City. Nová centrála Infor bude sídlit v „Silicon Alley“, středisku známém koncentrací internetových a technologických společností, a bude sloužit jako centrum inovací, kde budou pracovat nově příchozí softwaroví vývojáři a grafičtí návrháři. (TZ)

„Rozhodnutí společnosti Infor přestěhovat své sídlo do New Yorku je další známkou toho, že nadnárodní hi-tech podniky vnímají naše město velmi pozitivně,“ řekl Andrew Cuomo, guvernér státu New York City. „Vždy jsem říkal, že našim hlavním úkolem je přivést lidi opět do práce. Krok společnosti Infor je důkazem naší neúnavné práce v prezentování New Yorku jako města otevřeného k byznysu.“

Infor plánuje, že v New York City bude sídlit jeden z největších vývojářských týmů, přičemž očekává přístup k velkému zdroji technických talentů v regionu. Plánovaný technologický kampus v New Yorku budovaný ve spolupráci s největšími univerzitami byl klíčovým faktorem pro toto rozhodnutí, společně s dostupností New Yorku pro zákazníky společnosti Infor z celého světa.

„Přemístění centrály společnosti Infor do New York City je dalším článkem v procesu budování důvěry expandujícího technologického sektoru,“ řekl Michael R. Bloomberg, starosta New Yorku. „Tento růst vyžaduje velké množství kvalitní pracovní síly, a proto se ukazuje jako velmi důležitá naše iniciativa Applied Sciences zaměřená na vybudování další technické školy. Je to jeden ze způsobů, jak podporujeme technologický sektor, aby společnosti jako Infor mohly růst a vytvářet v New Yorku pracovní příležitosti.“

„Rok 2011 je pro Infor silným obdobím, když společnost zažívá tři po sobě jdoucí čtvrtletí dvojciferný růst, který stojí za rozhodnutím zvýšit investice do produktových inovací prostřednictvím přemístěním naší centrály do Silicon Alley v New Yorku,“ řekl Charles Phillips, výkonný ředitel Infor. „Toto vyspělé zařízení nám umožní najímat a zaměstnávat vývojáře a grafické návrháře s cílem zlepšit práci našich zákazníků, integrovat sociální aplikace do jejich pracovního prostředí a ještě více urychlit jejich byznys. Rovněž plánujeme vybudovat zákaznické centrum, které bude prezentovat tyto inovace s přesvědčivostí vlastní představovaným technologiím.“

Nová centrála Infor  bude sídlit na 641 Avenue of the Americas a bude postavena v otevřeném, loftovém stylu. Její uspořádání má být motorem produktových inovací, s využitím pracovního prostředí zaměřeného na spolupráci a transparentnost, bez tradičních uzavřených manažerských prostor.

Současné sídlo společnosti ve městě Alpharetta v Georgii bude dále sloužit jako hlavní centrum sdílených služeb se zaměřením na administrativní aktivity, jako jsou finanční řízení, personalistika a daně.

V rámci procesu rozhodování o nové centrále zastupovala Infor společnost Cushman & Wakefield.

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 75 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na www.infor.com.