Infor investuje do svého distribučního kanálu prostřednictvím nového programu

PRAHA – 23. listopadu 2011 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, ohlásila Infor Partner Network (IPN), globální síť lidí, systémů a služeb vytvořenou k poskytování podpory nejvyšší kvality distribučním partnerům. Partneři společnosti Infor získají možnost výhodně nastavených provizí, výkonnostních bonusů a komplexních školení a certifikačních programů, včetně programu financování obchodního rozvoje (Market Development Funding – MDF). Jeff Abbott, viceprezident Infor pro globální aliance a partnerské kanály, deklaroval cíl společnosti, podle kterého chce Infor v příštích třech letech zdvojnásobit obrat generovaný z nepřímého prodeje a síť IPN má být klíčovým prostředkem k dosažení tohoto růstu. (TZ)

Novinky:

  • Infor Partner Network (IPN) poskytne distribučním partnerům společnosti Infor nástroje, zdroje a finanční stimuly, které jim pomohou k rychlému a ziskovému růstu a ke stabilnímu podnikání v oblasti produktů Infor. Partneři získají přístup ke zdrojům v každé fázi prodejního cyklu – od plánování přes generování poptávky, prodej, dodávky až po podporu.

  • Infor Partner Network zavádí třívrstvou výkonnostní strukturu – v úrovních Associate, Silver a Gold.

  • Partneři mohou postupovat v rámci těchto úrovní s ohledem na svou produktovou specializaci, úroveň certifikace a obchodní výkonnost.

  • Všichni distribuční partneři Infor budou mít přístup ke zdrojům a nástrojům, které jim umožní být úspěšnými, včetně motivačně zaměřené struktury provizí a programů pro školení, certifikace a obchodní rozvoj.

Komentář Decision Resources (DRI), distribučního partnera Infor

„Jsme velmi potěšeni tím, že Infor realizuje investice do svého distribučního kanálu prostřednictvím sítě Infor Partner Network,“ řekl Sam DeBone, viceprezident pro obchod a marketing ve společnosti Decision Resources. „Pevně věříme tomu, že tento program podpoří náš růst a zvýší naše zisky.“

Komentář Infor

„Infor Partner Network nabízí našim partnerům příležitost dostat se na vyšší úroveň s využitím školení, zdrojů, podpory a finančních investic, které pomohou našim stávajícím a potenciálním partnerům rychle vybudovat profitabilní a stabilní podnikání,“ řekl Jeff Abbot, viceprezident Infor pro globální partnerství a distribuční prodej. „Prostřednictvím programu IPN a vývoje inovativních produktů jako Infor ION a Infor Workspace jsou partneři Infor vybaveni skvělými produkty a podporou, se kterými mohou získat nové zakázky a zvýšit svůj obrat.“

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 70 000 zákazníků ve 125 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více zjistíte na http://cz.infor.com.