S HP máte Vánoce vyřešeny: Vybírejte z tiskáren a vytvářejte originální dárky pro přátele a blízké

PRAHA, 6. prosince 2011 – Styl a úroveň a letošních Vánoc pozvednou nejnovější elegantní tiskárny schopné online komunikace, které skvěle zapadnou do každého pokoje a stanou se užitečnými domácími pomocníky.  (TZ)

HP má dárky pro každého – od technických nadšenců, přes vášnivé fotografy až po ty, kteří si rádi zvelebují svůj domov. Ze spousty možností si vybere každý, podle svého vkusu i finančních možností.

Cenově dostupné technologie pro domov či kancelář

Tisková řešení od HP vybavená těmi nejmodernějšími technologiemi, spotřebním materiálem a aplikacemi jsou vhodná pro použití doma i v kanceláři.

  • Tiskárna HP ENVY110 e-All-in-One svým designem obohatí každý domácí interiér. Tiskárna s připojením k internetu je vybavena technologiemi HP ePrint a AirPrint, které umožňují tisk téměř odkudkoliv(2). Model HP ENVY110 je na českém trhu již v prodeji na za doporučenou koncovou cenu 6 199 Kč vč. DPH(1).
  • Pro domácí tisk fotografií a dokumentů je určena nová modelová řada tiskáren HP Photosmart. Kombinace snadné obsluhy, cenové dostupnosti a atraktivního designu z těchto tiskáren činí favorita pro celou rodinu. Technologie HP ePrint a AirPrint umožňují tisk téměř odkudkoliv(2). Model HP Photosmart 5510 e-All-in-One je dostupný za doporučenou koncovou cenu 1 699 Kč vč. DPH(1), HP Photosmart 5515 e-All-in-One za cenu 2 199 Kč vč. DPH(1), HP Photosmart 6510 e-All-in-One za cenu  2 890 Kč vč. DPH(1) a cena HP Photosmart 7510_e-All-in-One činí 3 689 Kč vč. DPH (1). Všechny uvedené modely jsou v současné době již v prodeji.

Originální spotřební materiál HP

Originální spotřební materiál HP pro domov či kancelář vám pomůže uchovat vzpomínky na krásné sváteční okamžiky na kvalitních fotografiích. Originální spotřební materiál zajišťuje spolehlivou a stálou kvalitu tisku za dostupné ceny, takže si uživatelé mohou sami vytvářet například kvalitní vánoční přání a tisknout rodinné fotografie i veškeré další dokumenty z pohodlí svého domova.

HP nabízí vysokokapacitní (XL) tiskové kazety, které zpravidla stačí na dvakrát více tištěných stran než standardní originální tiskové kazety HP.(5) Kromě toho, že vám umožní tisknout optimální počet svátečních fotografií, nabízejí kazety HP XL ve srovnání s těmi standardními až o 50 procent nižší náklady na tisk.(6) Další úspory nabízejí balíčky HP Photo Value Packs, které kombinují inkoustové kazety a vysoce kvalitní fotopapír od HP za cenu, která je nižší, než kdyby se tyto dva druhy spotřebního materiálu měly koupit samostatně.

Personalizované dárky od Snapfish by HP

Se Snapfish od HP může každý během vánočních svátků projevit svoji kreativitu – stačí si vybrat ze širokého sortimentu fotodárků, přání, kalendářů a fotoknih.

  • Od velkých fotoknih až po malé knížečky, které dobře poslouží jako drobné dárky, Snapfish nabízí nástroje a nápady pro snadnou výrobu osobitých vánočních dárků. S novým pořadačem fotografií nebylo nikdy tak snadné sbírat obrázky do fotoknih. Personalizace knih je nyní také snadná a zábavná – na výběr je velký počet témat a typů písma. Všechny fotoknihy Snapfish jsou nyní tištěny na silnějším a kvalitnějším papíru, což z nich činí ještě efektnější dárek.
  • Snapfish nabízí unikátní službu, s níž si sami navrhnete přání k různým příležitostem – na výběr je nepřeberně velikostí a stylů, můžete volit mezi tradičním nebo pohlednicovým formátem, standardním papírem či fotopapírem. Vyberte si z naší nabídky jednoduchých fotostylů a nádherných návrhů pro různé příležitosti: narozeniny, svatby, úspěchy, jubilea či poděkování.

Nová multifunkční zařízení HP umí víc než jen tisknout, kopírovat a skenovat. Díky technologii HP ePrint mají tiskárny vlastní emailovou adresu. Nechte si zdarma posílat omalovánky a úkoly pro děti. Více o projektu na www.zabavadomu.cz.

Služby a podpora

Majitelé tiskáren HP mohou využívat službu záruční a pozáruční produktové podpory HP Total Care, která získala mnohá ocenění. S HP Total Care máte přístup k nonstop živé technické podpoře po telefonu či online, včetně HP Consumer Support Forum a oficiálních stránek HP na facebooku.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa, které zahrnuje špičkové produkty z oblasti tiskových řešení, osobní výpočetní techniky, softwaru, služeb a IT infrastruktury, je pečlivě vyvíjeno pro řešení problémů zákazníků. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.cz.

Tagged