Sdílejte zážitky s druhou generací miniprojektoru Joybee GP2

Praha, 6. prosince 2011 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel inovací v oblasti digitálního životního stylu a globální lídr v odvětví DLP projektorů, oznamuje uvedení druhé generace produktu Joybee GP2. Kromě povedeného designu jeho černobílého těla, které zdědil po svém předchůdci, přichází tento miniprojektor na trh s množstvím pokročilých funkcí. Mezi ně patří například all-in-one dokovací stanice kompatibilní s produkty iPod a iPhone od společnosti Apple nebo volitelně dostupná baterie. Projekci zajišťuje vysoce efektivní projekční technologie 3LED, která zvládá vykouzlit obraz v rozlišení 720p (HD-ready) s jasem 200 ANSI lumenů, a to již na velmi krátkou vzdálenost. Zmínku si zaslouží také výborná multimediální konektivita zahrnující například možnost připojení Joybee GP2 k tabletu Apple iPad nebo podobným zařízením pomocí rozhraní HDMI.  Výčet dostupných funkcí doplňuje podpora širokého spektra formátů, slot na SD kartu, USB čtečka, možnost přenosu souborů z PC na 2 GB vestavěnou paměť a samozřejmě také 2W stereo reproduktory. (TZ)

Joybee GP2 přináší mobilní zábavu s audiovizuálními multimediálními zážitky na vysoké úrovni, a to bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Díky své nízké hmotnosti a kompaktnosti (pouhých 565 gramů) v kombinaci s dokem kompatibilním s iPhone/iPodem se zařízení hodí například pro večírky nebo kempování. Prostřednictvím funkce plug and play mohou uživatelé jednoduše sdílet videa, fotografie i hry s rodinou a přáteli nebo si pouštět hudbu pomocí integrované funkce pro přehrávání. Navíc BenQ nabízí možnost pořízení volitelně dostupné baterie pro využití na cestách – projektor poté umožňuje až tříhodinové sledování velkého obrazu s jasem 100 ANSI lumenů.

Hlavním cílem GP2 je nabídnout zákazníkům neobyčejný a přitom uživatelsky příjemný zážitek. Tento dojem dále umocňují aplikace pro zajištění multimediální konektivity, které podporují prakticky jakékoliv zařízení z oblasti domácí zábavy, osobní přehrávače multimédií, stejně jako široké spektrum formátů od videí, fotografií a hudebních souborů až po dokumenty MS Office a PDF.  Funkce USB Display umožňuje uživatelům připojit GP2 k počítači pomocí USB kabelu, a to bez nutnosti instalace jakéhokoliv ovladače. Funkce USB File Transfer navíc pomáhá uživatelům v přenosu multimediálních souborů na vestavěnou paměť v projektoru s kapacitou 2 GB.

Za zmínku stojí rovněž snaha společnosti BenQ o to, aby se uživatelé při ovládání produktu cítili co nejlépe, čehož chce docílit pomocí nekonvenčně pojatého uživatelského rozhraní. To je od základu navrženo tak, aby využívalo navigační prvky z populárních multimediálních zařízení, a tak mohlo být ovládání skutečně jednoduché i zábavné zároveň.

Cena projektoru GP2 je 13.325 Kč bez DPH

Fotografie ke stažení zde

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

O společnosti BenQ Europe

BenQ Europe, regionální zastoupení společnosti BenQ Corporation s centrálou v Nizozemí, působí na hlavních evropských trzích včetně Rakouska, zemí Beneluxu, střední a východní Evropy, Francie, Německa, Itálie, severských zemí, Ruska, Španělska, Švýcarska a Velké Británie. V duchu hesla této značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“ nabízí BenQ Europe širokou škálu produktů s integrovanými technologiemi: digitální projektory, LCD monitory, LCD TV a digitální fotoaparáty. Díky spojení nadšení a profesionality, dokonalosti a realizace, péče a příspěvků je BenQ jedničkou na světovém trhu DLP® projektorů a patří mezi 3 firmy s největším podílem na trhu projektorů ve více než 22 zemích Evropy. Kromě toho je společnost BenQ Europe specialistou na LED monitory a patří mezi 5 firem s největším podílem na trhu monitorů v různých zemích, jako je například Rakousko, Rusko a Švédsko.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je v současnosti složena z nezávisle fungujících společností, které sdílejí zdroje a využívají vzájemných synergických efektů. Mezi společnosti skupiny BenQ Group patří BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (patří mezi 3 nejlepší světové výrobce velkorozměrových TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, BrightView Corp., Cando Corporation, Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd, Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., Raydium Semiconductor Corp., Trident Medical Corp. a Wellypower Corp.