Samsung rozšiřuje videotéku ve SMART TV o stovky nových filmů včetně 3D

Praha, 12. prosince 2011 – Samsung Electronics Co. Ltd., přední výrobce na trhu spotřební elektroniky a světová jednička v oblasti informačních technologií, rozšiřuje nabídku VOD (Video on Demand) služby Topfun o nové filmy. K rozšíření videotéky došlo v důsledku nového partnerství společnosti Topfun Media a.s. se společností SPI International Polska. Majitelé SMART TV se tak mohou těšit na filmy jako je Coco Channel, Alexander Veliký, Adaptace, Zastav a nepřežiješ, 88 minut, Cesta kolem světa za 80 dní, Asterix či Olympijské hry. (TZ)

Nyní on-line videopůjčovna Topfun nabízí více než 1 000 českých a zahraničních filmů všech žánrových kategorií. Kromě toho nabízí také několik nových 3D filmů, například Svět podle Prota, Asterix a Olympijské hry, Zastav se a nepřežiješ 1 a 2, Kurýr 3 nebo Sammyho dobrodružství. Začátkem roku je pak plánován poslední díl Harryho Pottera. Cena těchto filmů činí 89,- Kč.

“Věříme, že rozšířením nabídky filmů potěšíme naše zákazníky, kteří službu Topfun aktivně využívají. Snažíme se být progresivní, reagovat na aktuální poptávku a nabízet našim zákazníkům vše, co přispívá k jejich pohodlí,“ říká Ondřej Lukáč, Marketing Manager AV divize společnosti Samsung.

Jak videopůjčovna funguje?

V nabídce Menu si pomocí dálkového ovladače zvolíte službu TopFun a vyberete si vámi požadovaný film. Součástí nabídky filmu je i trailer, který si můžete bezplatně prohlédnout a až následně provést výběr. Zapůjčení filmů přes aplikaci on-line videopůjčovna Topfun je zpoplatněno, přičemž cena jednoho titulu, resp. 24 hodinový přístup k němu, se pohybuje podle typu filmu od 45 nebo do 53 Kč. Platba za půjčení filmu se strhává z předem nabitého účtu uživatele.

„Jsme velice potěšeni, že jsme se dohodli na této spolupráci. Služby VOD nabývají na významu a i Česká republika začíná být pro poskytovatele filmů v tomto ohledu velmi zajímavým regionem. Proto spolupráci s SPI vítáme a jsme rádi, že našim divákům přineseme bohaté rozšíření filmové nabídky včetně HD a 3D filmů,“ uvedl Radek Přikryl, obchodní ředitel Topfun Media a.s..

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v osmašedesáti zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog.

O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 7 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 40 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures a Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a nyní nově i na službě Smart TV společnosti Samsung. Jako první služba VOD v ČR a SK nabídla svým zákazníkům již v roce 2010 3D obsah.