Kingston představuje svůj nejmenší USB flash disk DataTraveler Micro

Praha, 13. 12. 2011 – Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení disku DataTraveler® Micro, jednoho z nejmenších USB flash disků na světě. Model DataTraveler Micro je tak malý, že může zůstat trvale zasunutý v mobilních zařízeních, jako jsou tablety, štíhlé notebooky, netbooky a audiosystémy v automobilech. (TZ)

Nízká hmotnost disku a jeho kompaktní design umožní jednoduše přidat vašemu zařízení 16GB místa pro vaše data, aniž by se tím zvětšil profil přístroje. Disk DataTraveler Micro se snadno používá a stačí jej pouze připojit k jakémukoli zařízení s USB portem, kam se dobře vejde, aniž by blokoval další ovládací prvky. Disk vám dobře poslouží na cestách, když potřebujete jednoduše ukládat, přesouvat či sdílet fotografie, videa, hudbu a další oblíbené soubory.

„Kingston DataTraveler Micro je všestranný USB flash disk, který je skvělý pro použití s různými zařízeními, jako jsou tablety, které mají USB port, nebo štíhlé notebooky. Díky své malé velikosti ho můžete klidně nechat zapojený, i když cestujete, “ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku.

DataTraveler Micro se dodává v kapacitách 8GB  a16GB s proslulou spolehlivostí značky Kingston, zárukou 5 let a nepřetržitou technickou podporou. Disk DataTraveler Micro je k dispozici pouze v regionu zemí EMEA.

PARAMETRY:
Kapacita*: 8GB, 16GB
Standardizace: vyhovuje parametrům standardu USB 2.0
Zpětná kompatibilita: s USB 1.0
Rozměry:  25,6 mm x 16,7 mm x 8,4mm
Provozní teploty:
od 0°C do 60°C
Teploty pro skladování: od -20°C do 85°C

Tabulka kompatibilty

Operační systém

Přenos souborů
Windows® 7 Ano
Windows Vista® Ano
Windows XP Ano
Mac OS X v.10.5.x+ Ano
Linux v.2.6.x+ Ano

Kingston DataTraveler Micro

Produktové číslo Kapacity a vlastnosti Doporučená maloobchodní cena
DTMC/8GB DataTraveler Micro 8GB USB 2.0 flash disk 217 Kč
DTMC/16GB DataTraveler Micro 16GB USB 2.0 flash disk 417 Kč

* Část z uvedené kapacity je využita pro formátování a další funkce, a není proto k dispozici pro ukládání dat. Podrobnější informace naleznete v Průvodci pro flash paměti společnosti Kingston na adrese kingston.com/Flash_Memory_Guide.

Fotografie disku Data Traveler jsou take ke stažení zde.

Další informace o společnosti Kingston Technology Europe můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory
Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope
Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston
Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

O společnosti Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. („KDI“), zajišťující výrobu a distribuci pamětí typu flash, je dceřinou společností Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě. KDI byla založena v roce 2008 a její sídlo je v kalifornském Fountain Valley ve Spojených státech. Další informace můžete získat na internetové adrese www.kingston.com/europe