Staňte se součástí největší mozaiky s HP

PRAHA, 21. prosince 2011 – Společnost HP spouští novou soutěžní aplikaci „HP Mozaika“ určenou uživatelům sociální sítě Facebook. Cílem interaktivní hry je vytvořit největší mozaiku složenou z originálních fotografií jednotlivých uživatelů, kteří mohou od HP zároveň získat hodnotné ceny. (TZ)

Každý vyhrává

Soutěž je součástí reklamní kampaně „Everybody On“, která představuje nové notebooky a osobní počítače HP. „Protože se snažíme zcela naplnit slogan této kampaně, vyhrává v soutěži opravdu každý,“ uvedl Petr Trešl, marketingový manažer Divize osobních počítačů společnosti HP. „Soutěžící mohou získat notebooky HP Pavilion, sluchátka Beats, předplatné časopisů, přístup zdarma na herní server FRAG či slevy na nákup ve značkovém e-shopu HP market,“ dodal.

Pravidla mozaiky

Princip hry spočívá v nahrání fotografie soutěžícího uživatele do aplikace a v následném tipu odpovědi na jednoduchou otázku. Čím víc přátel zapojí soutěžící do soutěže, tím více cen může získat. Kromě společné mozaiky mohou soutěžící vytvářet také koláže z fotografií svých přátel či z vlastních snímků. Zda se podařilo dosáhnout cíle a sestavit největší digitální mozaiku z unikátních fotografií uživatelů bude jasné po skončení soutěže 31. ledna 2012.

Pokračování úspěšných „motýlků“?

Společnost HP v minulosti slavila úspěchy s interaktivní hrou „Coolovačka“ a zejména pak s aplikací „Přivítejte jaro zasláním motýla kamarádům”. Ta účinně oslovila celkem 524 000 uživatelů a získala ocenění v soutěžích Internet Effectiveness Awards 2010 a FLE Media Award 2010.

Aktuálně má oficiální facebooková stránka Hewlett-Packard ČR více než 140 tisíc příznivců, a patří tak mezi nejúspěšnější profily komerčních společností působících na této sociální síti v České republice.

O společnosti HP

HP vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa, které zahrnuje špičkové produkty z oblasti tiskových řešení, osobní výpočetní techniky, softwaru, služeb a IT infrastruktury, je pečlivě vyvíjeno pro řešení problémů zákazníků. Více informací o společnosti HP (NYSE: HPQ) je k dispozici na webu www.hp.cz

Tagged