Infor Xtreme Support rozšiřuje možnosti podpory zákazníků

PRAHA – 31. ledna 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, dnes ohlásila Infor Xtreme Support, nový program podpory, který nabízí specializovanou, personalizovanou a proaktivní podporu, uživatelsky atraktivní portál podpory a tři úrovně plánované zákaznické podpory. Díky nastavení vyššího standardu podpory pomáhá Infor Xtreme Support zákazníkům řešit záležitosti technické i netechnické povahy a udržovat kritické systémy v nejvyšším výkonu. (TZ)

Novinky

  • Infor Xtreme Support poskytuje zákazníkům přístup ke zkušeným odborníkům, kteří mají specifické odvětvové a zákaznické znalosti a jsou úzce seznámeni se softwarem Infor. Mohou pracovat s technickými pracovníky u zákazníka s cílem dodávat rychlá a adekvátní řešení incidentů tak, aby pomohli k co nejefektivnější práci podnikových systémů
  • Infor Xtreme Support je dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dnů v roce prostřednictvím zcela nového, přizpůsobitelného portálu Xtreme Support. Tento portál poskytuje uživatelům snadný přístup ke zdrojům kritické podpory, včetně softwarových patchů, service packů, aktualizací, softwarových verzí, kompletní znalostní báze, zaznamenaných webinářů a online komunit. Tyto zdroje jsou kombinovány s atraktivním uživatelským rozhraním, které uživatelům umožňuje nastavit své preference tak, aby získali přístup k informacím rychleji a efektivněji.
  • ION Support Assistant (ISA) je automatizovaný nástroj shromažďující informace o nastavení prostředí uživatelského softwaru Infor. ISA poskytuje pracovníkům podpory Xtreme Support hodnocení situace u zákazníků a pomáhá jim řešit incidenty rychleji. Kromě toho ISA uživatelům umožňuje nastavit proaktivní upozorňování na potenciální problémy a získávat adekvátní řešení, což dovoluje optimalizovat výkon podnikových systémů a získávat vyšší hodnotu.
  • Infor Xtreme Support uvádí tři programové nabídky umožňující zákazníkům zvolit si tu úroveň podpory, která nejlépe odpovídá potřebám, velikosti a komplexnosti organizace. Tyto úrovně zahrnují:
    • Xtreme – zákazníci získávají podporu pro neomezený počet incidentů, stálou online podporu prostřednictvím portálu dostupného 24/7, prioritní pozici ve frontě požadavků dle závažnosti incidentu, telefonní podporu, vzdálený přístup, podporu 24/5 pro kritické problémy atd.
    • Xtreme Premium – zákazníci získávají veškeré benefity úrovně Infor  Xtreme plus rozšířenou podporu kritických incidentů, která zaručuje odezvu během jedné hodiny ke kritickým problémům bez ohledu na datum a čas. Prémioví zákazníci mají také kdykoliv přístup k živým, interaktivním setkáním s odborníky Infor.
    • Xtreme Elite – zákazníci získávají všechny služby Xtreme Premium a  přiděleného Xtreme Elite Account Manažera. Tento manažer je dedikován na řešení problémů konkrétního zákazníka. Xtreme Elite je nejlepší volbou pro komplexní, nadnárodní organizace či pro zákazníky, kteří jednoduše požadují prioritní a personalizovanější asistenci.

Komentář zákazníka – Recochem

„Žádný ERP dodavatel neposkytuje lepší, rychlejší podporu než Infor,“ řekl Steve Shurge, systémový manažer společnosti Recochem. „Jejich zkušení odborníci na podporu analyzují jakékoliv potenciální incidenty, kterým můžeme čelit, ještě předtím, než se stanou, což nám šetří čas a peníze. Můj tým a já neustále využíváme nový portál, kde hledáme odpovědi, nejlepší postupy a odbornou podporu, která je kritická pro úspěch celé naší organizace. Protože operujeme v Severní Americe a v Austrálii, je 24hodinová podpora klíčovým faktorem pro udržení koordinovaných aktivit naší globální organizace.“

Komentář Graybar Electric

„Jsme nadšeni novým portálem a jeho uživatelsky atraktivním rozhraním. Díky němu máte pocit, že zvládnete úplně všechno, co potřebujete,“ řekl Kenton Brandon-Fritzius, analytik WMS podpory v Graybar Electric. „Na vše, co potřebujeme udělat, existují odkazy. Můžeme nyní také uložit personalizovaná nastavení a pracovat tak rychleji a s vyšší přesností.“

Komentář Infor

„Rozumné společnosti chápou, že správná úroveň podpory je kritická pro úspěch celé organizace. To je obzvláště důležité ve velkých a komplexních organizacích, kde jsou potřeba dedikované zdroje k udržení systémů v produktivním provozu, bez ohledu na geografickou polohu,“ řekla Marylon McGinnis, senior viceprezidentka pro Xtreme Support ve společnosti Infor. „S Infor Xtreme Elite Support zákazníci nyní v situacích vzniku problémů či dostupnosti aktualizací vědí, že mají specifikovaného odborníka s detailní znalostí fungování jejich softwaru.“

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 70 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na www.infor.com.