Revoluční metodu učení jazyků doporučuje UNESCO i 800 tisíc spokojených uživatelů

Praha, 21. února 2012 – Společnost Euvit s.r.o., producent e-learningového programu „Angličtina bez biflování“, dnes oznamuje, že revoluční metodu výuky cizích jazyků „Imitum“ již využívá 800 tisíc klientů po celém světě. Nenásilná a inovativní metoda si své fanoušky získává nejen svou jednoduchostí a přirozeností, ale především vysokou efektivitou a rychlostí učení. Princip výuky je postaven na opakování vět po rodilém mluvčím, na neustálém poslouchání a napodobování. Místo nudného memorování jednotlivých slovíček a gramatických pravidel se tak studenti učí skutečně mluvit, rozumět, chápat i přemýšlet anglicky stejně jednoduše a samozřejmě, jako se tomu učí malé děti. (TZ)

„Velice nás těší důvěra a spokojenost statisíců lidí, kteří zvolili právě metodu Imitum. Proto se tuto cestu k angličtině snažíme otevřít i ostatním a co nejvíce jim učení cizího jazyka usnadnit. Nezáleží na věku, pokročilosti, nadání ani na množství volného času, protože s touto metodou si každý nastaví tempo a charakter výuky přesně na míru. Nejlepším důkazem jsou ostatně obrovské pokroky samotných studentů a pozitivní ohlasy i těch klientů, kteří byli k metodě zprvu skeptičtí“, říká manažer společnosti Euvit Radoslav Juřík.

Metoda Imitum vychází z výzkumů amerického psychologa Paula Pimsleura a bulharského neurologa Georgi Lozanova, kteří tento efektivní způsob výuky zkoumali v 60. letech minulého století. Jejich poznatků dnes ve výuce jazyků využívají i organizace jako FBI či CIA a principy metody již od roku 1978 doporučovány skupinou expertů při UNESCO jako efektivní způsob studia cizích jazyků.

Celosvětový úspěch metody Imitum je nyní již zřejmý a společnost Euvit jej nenechá bez odezvy. Pro své příznivce chystá další výhodné balíčky a věří, že záhy přivítá miliontého uživatele. Dalším cílem firmy Euvit je užší spolupráce se školami a firemními zákazníky, pro které je dnes studium angličtiny nezbytné. Angličtina je jedním z nejrozšířenějších světových jazyků a její znalost dnes považuje většina zaměstnavatelů za samozřejmost a základní podmínku k přijetí či kariérnímu růstu.

O společnosti Euvit s.r.o.

Firma Euvit s.r.o. vznikla v roce 2010. Její projekt založený na výuce angličtiny metodou Imitum vznikl na základě praxe zakladatelů společnosti, kteří se v oblasti online vzdělávání pohybují již 11 let. Principy metody Imitum jsou schváleny mezinárodní organizací UNESCO pro vzdělání, vědu a kulturu. Konzultanti společnosti Euvit mají zkušenosti se zakázkami všech velikostí, a to nejen pro české zákazníky, ale i pro zákazníky v Evropě, Africe, Asii či v Americe. Euvit dodává řešení nejen na poli vývoje programového vybavení pro počítače, ale i pro mobilní platformy společnosti Apple.

Pro více informací navštivte tyto stránky:

http://www.imitum.cz

http://www.anglictina-bez-biflovani.cz

http://www.euvit.cz