Aktuálně.cz odvysílá online přenos konference TEDx Prague 2012

Zpravodajský portál Aktuálně.cz připravuje interaktivní zpravodajství a video přenos z celodenní konference TEDx Prague 2012, která proběhne v sobotu 3. března, v pražském divadle Archa. Tato spolupráce je součástí mediálního partnerství Aktuálně.cz a hlavního partnerství portálu Centrum.cz na letošním ročníku TEDx. (TZ)

Čtenáři Aktuálně.cz se mohou těšit na přímý přenos z konference v sobotu od 10.00 do 18.40 na www.aktualne.cz. Video z akce doprovodí podrobné textové zpravodajství z průběhu jednotlivých vystoupení přednášejících. V případě, že budou mít řečníci na konci svého bloku dostatek času, zodpoví také otázky, které jim mohou čtenáři pokládat na facebookové stránce Aktuálně.cz v průběhu konference.

Nadcházející TEDx nese podtitul „Není na co čekat“ a představí celkem patnáct inspirativních osobností ve třech tématických blocích. Mezi řečníky se objeví například Libor Malý, úspěšný podnikatel rozjíždějící utopickou neziskovku, kontroverzní porodní asistentka Ivana Königsmarková nebo romský aktivista Karel Holomek. Seznam všech profilů vystupujících je k dispozici na: http://www.tedxprague.cz/recnici.

O Centrum Holdings:

Centrum Holdings je internetová společnost působící ve střední a východní Evropě, s celkovou návštěvností 6,4 milionů uživatelů.

V ČR osloví měsíčně více jak 3,7 milionu návštěvníků. Provozuje například tyto produkty a služby:

Portály: Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum.cz Mail
Obsahové weby: Aktuálně.cz, Žena.cz, Bleskově.cz, Crazycafe.cz, Deník Insider
Transakční weby: Amplión.cz, Jiskření.cz, SW.cz, dovolena.centrum.cz
Oborové a specializované weby: Cars.cz, RealityMix.cz, Stahuj.cz, Najisto.cz, Amapy.cz
Full servisová agentura pro malé a střední podniky: Agentura Najisto