Slevový portál Amplion.cz v novém designu rozšiřuje služby do pěti nových lokalit

Praha, 6. dubna 2012 – Portál hromadného nakupování Amplion.cz společnosti Centrum Holdings startuje s novým designem webových stránek.  Nová struktura lépe odpovídá stále se rozšiřující nabídce slev, které bude Amplion nově nabízet mimo Prahu, Brno a Ostravu i v dalších regionech. (TZ)

„Amplion.cz oslavil 3. března své první narozeniny a během roku se nám podařilo v silné konkurenci získat pevné místo v TOP 5 provozovatelů slevových portálů na českém trhu.

Na základě stále rostoucí nabídky věřím, že pozice Amplionu na trhu bude v příštím roce ještě silnější. Prvním krokem k tomu je nová přehlednější struktura a atraktivnější grafika stránek, včetně nového loga. Všechny tyto změny vycházejí z výsledků našeho dlouhodobého uživatelského testování,“ vysvětluje Marek Polan, manažer portálu Amplion.cz.

„Další novinkou, kterou chystáme, je rozšíření působnosti Amplionu do nových regionů. Vedle Prahy, Brna a Ostravy, bude Amplion poskytovat slevy také v Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Olomouci a Českých Budějovicích,“ dodává Marek Polan.
Stránky Amplionu naleznete zde: www.amplion.cz

###

O Centrum Holdings

Centrum Holdings je internetová společnost působící ve střední a východní Evropě, s celkovou návštěvností 6,4 milionů uživatelů. V ČR osloví měsíčně více jak 3,7 milionu návštěvníků. Provozuje například tyto produkty a služby:
Portály: Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum.cz Mail
Obsahové weby: Aktuálně.cz, Žena.cz, Bleskově.cz, Crazycafe.cz, Deník Insider
Transakční weby: Amplión.cz, Jiskření.cz, SW.cz, dovolena.centrum.cz
Oborové a specializované weby: Cars.cz, RealityMix.cz, Stahuj.cz, Najisto.cz, Amapy.cz
Full servisová agentura pro malé a střední podniky: Agentura Najisto